YAŞAM

Armis Yatak Bayi Sayısını 600’e Çıkaracak

Rekabetin yoğun olduğu yatak sektöründe kalite ve inovasyona yaptığıyatırımlar ile büyümesini sürdüren Armis Yatak, kendi işini kurmak isteyenleresunduğu bayilik imkânı ile yurt içi ve yurt dışında yoğun ilgi görüyor. ArmisYatak’ın büyümesinde bayile

2 Şubat 2024 Saat: 10:02
Armis Yatak Bayi Sayısını 600’e Çıkaracak
Armis Yatak Bayi Sayısını 600’e Çıkaracak

İnovatif ve yenilikçi ürünlerini güçlü bayilik sistemi ile dünyanın dörtbir noktasına ulaştıran Armis Yatak, 2024 yılında da ulusal ve uluslararasıarenada yoğun ilgi görüyor.

2023 yılında eldeettiği önemli büyüme ile girişimcilerin dikkatini çektiklerini belirten AcmeHolding Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı, “Markalı yatak pazarı sonyıllarda ciddi yatırım yapılan ve sektördeki payını her geçen gün arttıran birpazar. Yatak üretimi noktasında Türkiye, dünyada da önemli bir oyuncu. Sektörünsunduğu önemli potansiyel ile bizler de yaptığımız önemli yatırımlar veattığımız adımlar sayesinde büyümeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl bayisayımızda önemli bir artış yaşandı. Bu ilgi, markamıza olan güveningüçlendiğini gösteriyor. Bu yıl içerisinde talepleri karşılamak adına üretimkapasitemizi yüzde 40 oranında artırmayı hedefliyoruz. 2023 yılında 210’açıkardığımız bayi sayımızı ise bu yıl 600’e çıkarmayı planlıyoruz” dedi.

Bayilerimizinbaşarısı bizim başarımızdır diyen Batallı, “Bayilerimizi sadece işortağı olarak değil, ailemizin bir parçası olarak görüyoruz. Başarılarına ortakolmak en büyük isteğimiz. Birlikte büyümek adına düzenli olarak eğitimlervererek ve uzman ekiplerimizle sürekli iletişim halinde bulunarak bayilerimizeürünlerimiz hakkında en güncel bilgileri sunuyoruz. Hızlı ve zamanındateslimat, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak adına büyük bir önemesahiptir. Üretim gücümüzü, stok yönetimi ve lojistik süreçlerimizle entegre birşekilde çalıştırarak müşteri ve bayi beklentilerini karşılamak için çaba sarfediyoruz. Kar amacından önce müşteri ve bayi memnuniyetini esas alıyoruz.Kalite standartlarımızı koruyarak ve teslimat süreçlerimize öncelik vererek, işortaklarımızın başarısını ön planda tutuyoruz. Sektördeki değişimlere vegelişmelere açık bir anlayışla sürekli iyileştirme ve inovasyon çalışmalarınaönem veriyoruz, böylece müşteri ve bayi taleplerine daha hızlı yanıtverebiliyoruz” açıklamasında bulundu.

Hammadde sıkıntısı ve artan fiyatlarla mücadelede stok yönetimine büyükönem verdiklerini de belirten Batallı, sürekli olarak üretim kapasitesini artırdıklarını ve bu sayedebayilerine talepleri doğrultusunda hızlı ve güvenilir bir şekilde ürüngönderimi sağladıklarını vurguladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑