YAŞAM

AŞK İLE SEVDİKLERİNİZE İYİLİK, SAĞLIK HEDİYE EDİN

“Her şey kendini sevmekle başlar” diyenler, kendisinin ve sevdiklerinin sağlığını düşünenler Sevgililer Günü’nde LifeClub ile iyilik, sağlık hediye ediyor.

7 Şubat 2024 Saat: 10:52
AŞK İLE SEVDİKLERİNİZE İYİLİK, SAĞLIK HEDİYE EDİN
AŞK İLE SEVDİKLERİNİZE İYİLİK, SAĞLIK HEDİYE EDİN

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken “Ne hediye alsam?” telaşı da başlıyor. Türkiye’nin ilk kişiye özel bütünsel sağlık yönetimi hizmeti sunan markası LifeClub, bu Sevgililer Günü’nde kendisine ve sevdiklerine iyilik, sağlık hediye etmek isteyenlerin seçeneği oluyor.

LifeClub üyelikleri, tek bir noktadan bütünsel sağlık yönetimi imkanı sunuyor. Önleyici tıp yaklaşımı odağında hizmet veren LifeClub ile genel iyilik, sağlık halinin korunmasının yanı sıra hastalıkları oluşmadan önlemek veya erken teşhis etmek mümkün. Sevgilinize, annenize, babanıza kısacası tüm sevdiklerinize LifeClub üyelikleri hediye edip, onların kişiye özel bir sağlık deneyimi yaşamalarını sağlayabilirsiniz.

LifeClub dünyasına adım atmak için LifeClub App’i indirip ücretsiz üye olmak yeterli oluyor. LifeClub sağlık üyelikleri, 3 ana modül ile sevdiklerinizin bütünsel sağlık yönetimine rehberlik ediyor.

Kişiye Özel Hekim Rehberliği

LifeClub Sağlık modülünde; kişiye özel atanan ‘LifeClub Hekimi’ rehberliğinde, mevcut sağlık durumları analiz ediliyor, iyileştirme alanları belirlenip, ardından üyelerin kendilerine özel bir sağlık planı ile beslenme, fiziksel aktivite, uyku düzeni, bağışıklık sistemi konusunda almaları gereken aksiyonlar ve takip etmeleri gereken periyodik kontroller netleştiriliyor. Yıl boyu, hatırlatma ve organizasyonlarla bu süreci yönetmeleri sağlanıyor.

İhtiyaca Göre Bütünsel İyilik, Sağlık

LifeClub Wellness modülünde; üyelerin iyilik hallerini korumak için ihtiyaçları doğrultusunda çözümler sunuluyor. Uzman diyetisyen ekibi rehberliğinde hazırlanan LifeClub Diyet ile üyeler, kişiye özel bilgiler ve ihtiyaçlar doğrultusunda sağlıklı beslenme programlarını ücretsiz olarak oluşturabiliyorlar. Bunun yanı sıra sağlıklı beslenme ve kilo yönetimi konusunda diyetisyenlerden birebir yönlendirme hizmeti almaları ya da bu menüdeki içeriğin evlerine, ofislerine gönderilmesi de mümkün. LifeClub Hareket bölümünde üyeler ihtiyaçlarına göre oluşturabilecekleri kuvvetlenme, esneme, yağ yakma programlarını özel hazırlanan videolardan takip edebiliyorlar. LifeClub Blog’da sağlıklı yaşam ile ilgili her konuda uzmanlar tarafından hazırlanan bilgilere erişebiliyorlar, uzmanların katıldığı “İyilik, Sağlık Sohbetleri” podcastlerini dinleyebiliyorlar. LifeClub Zihin Sağlığı bölümünde ise üyeler, nefes egzersiziyle güne enerjik başlayıp, gün boyu adımlarını takip edip, meditasyonla derin bir uykuya dalarak günü bitirebiliyor. Uzmanlarla ücretsiz görüşmeler yaparak merak ettikleri konuları danışabiliyorlar.

Sağlıklı Yaşama Dair Her Şey Burada

LifeClub üyeleri, LifeClub Platform modülünden ihtiyaçları doğrultusunda sağlıklı yaşamla ilgili ürün, hizmet ve programları satın alabiliyorlar. Üstelik harcama yaptıkça kazanılan LifePara ve üyelere özel sunulan indirimler, ekonomik olarak da önemli avantaj sağlıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑