YAŞAM

Aslı Baş davasında 2 tutuklama

Manken Aslı Başı otelin balkonundan aşağı attıkları gerekçesiyle Volkan ve Hakan Bayar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

30 Ağustos 2012 Saat: 10:01
Aslı Baş davasında 2 tutuklama
Aslı Baş davasında 2 tutuklama

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesinde, 2 yıl önce tatilini geçirirken kaldığı otelin 3. katından düşerek hayatını kaybeden Aslı Baş'ı otelin balkonundan aşağı attıkları gerekçesiyle Volkan ve Hakan Bayar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Baba Ahmet Bayar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bodrum Adliyesi'nde görülen davada iki oğlu tutuklanan turizmci baba Ahmet Bayar, gazetecilere açıklamada bulundu. "Olay yerinde ve olay anında bile olmayan iki masum çocuğun tutuklanma kararının şokunu yaşıyorum" diyen baba Ahmet Bayar, “8 tane görgü tanığı olan bir intihar olayı söz konusu ve iki oğlum da olay anında olay yerinde değildi ve bunları da görgü tanıkları kanıtlıyor, bunun şokunu yaşıyorum ama yine de adalete güveniyorum. En kısa zamanda suçsuzlukları ispat edilecektir” iddiasında bulundu.

Ahmet Bayar, "Bugüne kadar hep sessiz kaldık, bir sürü spekülasyonlar yapıldı, medya kanalıyla bir sürü baskı yapılmaya çalışıldı ve biz saygımızdan ölü bir insana ve anne babaya hiçbir şey konuşmadık. Ama bundan sonra daha farklı olmak zorunda. Avukatlarımızla tüm delilleri elden geçireceğiz ve hukuk mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑