YAŞAM

Astsubaydan 5 gündür haber alınamıyor

Muğla'nın Ortaca ilçesi Bahçelievler mahallesinde oturan 27 yaşındaki Astsubay Orhan Çokadar'dan 5 gündür haber alınamıyor.

7 Şubat 2013 Saat: 20:05
Astsubaydan 5 gündür haber alınamıyor
Astsubaydan 5 gündür haber alınamıyor
Ortaca'nın Bahçelievler mahallesinde oturan ve Dalamaan Hava Meydan Komutanlığında görev yapan 27 yaşında ki Astsubay Orhan Çokadar, 02 Şubat Cumartesi günü Dalaman Hava Meydan Komutanlığında ki görev yerine gideceğini söyleyerek evden ayrıldı.

Cep telefonu kapalı olan ve görev yerine dMuğla'nın Ortaca ilçesi Bahçelievler mahallesinde oturan 27 yaşındaki Astsubay Orhan Çokadar'dan 5 gündür haber alınamıyor.

Alınan bilgiye göre, Ortaca'nın Bahçelievler mahallesinde oturan ve Dalamaan Hava Meydan Komutanlığında görev yapan 27 yaşında ki Astsubay Orhan Çokadar, 02 Şubat Cumartesi günü Dalaman Hava Meydan Komutanlığında ki görev yerine gideceğini söyleyerek evden ayrıldı.

Cep telefonu kapalı olan ve görev yerine de gitmeyen Çokadar'dan o günden bu yana haber alınamıyor. Çokadar'ın yakınları durumdan şüphelenerek Emniyete kayıp başvurusunda bulunurken, ailenin başvurusu üzerine Emniyet olay hakkında inceleme ve araştırma başlattı.e gitmeyen Çokadar'dan o günden bu yana haber alınamıyor. Çokadar'ın yakınları durumdan şüphelenerek Emniyete kayıp başvurusunda bulunurken, ailenin başvurusu üzerine Emniyet olay hakkında inceleme ve araştırma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑