YAŞAM

Aydınlar Ocağı Sepetçiler Kasrı’nda

Av. Ruhittin Sönmez başkanlığındaki Kocaeli Aydınlar Ocağı heyeti Türkiye Milli Kültür Vakfının İstanbul Sepetçiler Kasrındaki iftarına katıldı

31 Temmuz 2012 Saat: 21:51
Aydınlar Ocağı Sepetçiler Kasrı’nda
Aydınlar Ocağı Sepetçiler Kasrı’nda

Türkiye Milli Kültür Vakfı’nın İstanbul Sepetçiler Kasrı Camlı Köşk Salonu’ndaki iftara İzmit’ten; Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, İnşaat Yüksek Mühendisi Dr. Mithat Bora Bulut, Mali Müşavir Ahsen Okyar ve emekli İSKİ Yönetim Kurulu üyesi Musa Ordu katıldı.

İstanbul Sarayburnu’nda yer alan Sepetçiler Kasrındaki geleneksel iftar, oruçların açılması ile başladı, hatim duası ve ramazan sohbeti ile devam etti. Birlikte açılan iftara; Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, MHP Eski İstanbul Milletvekilive Meclis İdare Amiri Ahmet Çakar, Prof. Dr. Ali Özek, Dr. Alaattin Büyükkaya, Prof. Dr. Musa Taşdelen, Prof. Dr. Cavat Babuna, YMM Rüştü Çelebi, İşadamı Ahmet İyioldu, Prof. Dr. Rehat Faikoğlu, Prof. Dr. Cahit Babuna,  Ekonomist Ferihan Uğurlu, Gazeteci-Yazar Mehmet Çiftçigüzeli, Vakıf kurucuları ve aileleri katıldı.

Vakfın  iftar programı sonrasında Sultanahmet’e çıkan Kocaeli Aydınlar Ocağı kafilesi teravih namazı sonrası Musa Ordu’nun yakın arkadaşı Rusya Müslümanlarının Merkezi Dini Nezareti Türkiye Temsilcisi Cafer Sadık Özlevent ve Rusya Şeyh-ül-İslâm’ı Tâceddinov Talga ile karşılaştı ve bir süre sohbet etti. Gece saat:01:00’de arabalı vapur ile Harem’e geçen İzmitliler sahurda evlerine döndü.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑