GÜNCEL

Ayhan Buran istifa etti

Düzce Emniyet Müdürlüğü görevine Ocak ayında atanan 50 yaşındaki Ayhan Buran, görevinden istifa etti

24 Nisan 2014 Saat: 12:28
Ayhan Buran istifa etti
Ayhan Buran istifa etti

Düzce Emniyet Müdürlüğü görevine 8 Ocak tarihinde atanan Ayhan Buran, bugün görevinden istifa etti. 4 çocuk babası Ayhan Buran’ın istifası emniyette büyük şaşkınlık yarattı. Ayhan Buran bu sabah yapılan toplantıda çalışma arkadaşlarına istifasını bildirdi. Daha önce Hakkari ve Elazığ Emniyet Müdürlüğü görevlerinde bulunan Ayhan Buran mesai arkadaşlarıyla vedalaştı. Ayhan Buran görevinden ayrılırken ailevi gerekçelerle istifa ettiği öğrenildi.

Ayhan Buran’ın eşi Zekiye Buran geçen yıl Kasım ayında lösemi nedeniyle yaşamını yitirmişti.

VAN EMNİYETİ'NDE BÜYÜK DEĞİŞİKLİK

Van Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan amir ve polis memur konumundaki 390 kişinin görev yeri değiştirildi. Türkiye'nin birçok kentinde bir süredir devam eden görev yeri değişiklikleri, bugün Van Emniyet Müdürlüğü'nde oldu. Van Emniyet Müdürlüğü'nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Çevik Kuvvet ve karakollarda görev yapan 390 amir ve polis memurunun görev yeri değiştirildi.

VAN EMNİYET MÜDÜRÜ KARAASLAN'DAN AÇIKLAMA

Van Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan yapılan görev yeri değişiklikleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bu değişikliklerin yeni kurulan ilçelerden kaynaklandığını belirten Karaaslan, "Normal bir görev değişikliği. Bir kısmı ilçe emniyet müdürlüklerine, buralara da ilçeler yeni kurulduğu için bu atamalar yapıldı. Bunlar mecburi atamalardı. Rutin bir değişiklik. Görevden almalar değil, Bu arkadaşlarımızın sadece görev yerleri değiştirildi. İl dışına giden yok, il içerisinde yapılan değişiklerdi" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑