YAŞAM

Bakan Ersoy’un eşi firmaya tepki gösterdi! Şoke eden meyve suyu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy Instagram’dan çocuğu için aldığı Dimes meyve suyunun içinden çıkan maddeyi, “Bu iğrenç şeyi çözemedik” notuyla paylaştı. Paylaşımın ardından Dimes Genel Müdürü Ozan Diren, “Paketin hava al

18 Mayıs 2021 Saat: 09:15
Bakan Ersoy’un eşi firmaya tepki gösterdi! Şoke eden meyve suyu
Bakan Ersoy’un eşi firmaya tepki gösterdi! Şoke eden meyve suyu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, kişisel Instagram hesabında Dimes marka meyve suyunun kutusundan çıkan yabancı maddenin görüntüsünü paylaştı. Bir bardak elma suyu verdiği oğlunun “İğrenç bu anne” diyerek tükürdüğünü belirten Ersoy, yaşadığı olayı Instagram’da “Ne içiyoruz” başlığı ile paylaştı. Ersoy videolu mesajında şu ifadeleri kullandı: “Lütfen almayınız az önce yaşadığım şoku hâlâ atlatamıyorum. Ne olduğunu anlayamadık. Hemen içini boşalttım. Kestim kutuyu, bakın insanların sağlığı ile nasıl oynanıyor? İçinden iğrenç bir şey çıktı. Ne olduğunu çözemedik. Kullanım tarihi geçmemiş üstelik. İnsanlar bu şekilde zehirleniyor kesinlikle, kapalı kutu almayın lütfen.

‘GIDADA BOZULMA VAR’

Ersoy, yaptığı paylaşımlardan sonra Dimes Meyve Suları’nın sahibi Ozan Diren’in, şoförünü yollayarak içinde yabancı madde olan meyve suyu kutusunu aldırdığını açıkladı. Ersoy, “Kutuyu alıp içindekileri incelemek için laboratuvara götürdüler. Çıkacak tüm analiz raporlarını sizlerle paylaşacağım Bakalım neymiş o yaratık?” dedi.

Ersoy, Diren’in gönderdiği açıklamayı ve kendisinin buna verdiği yanıtı şöyle aktardı:

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑