EKONOMİ

Bakan Temmuz'da ekonomi uçacak dedi zamlar uçuşa geçti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 ay önce Afyonkarahisar'da yapılan belediye seçimleri öncesi yaptığı konuşmada, Temmuz ayından itibaren ekonominin atağa kalkacağını söylemişti. Dün gece elektriğe, LPG ve doğal gaza gelen zamlar sonrası sosyal medyad

1 Temmuz 2021 Saat: 09:38
Bakan Temmuzda ekonomi uçacak dedi zamlar uçuşa geçti
Bakan Temmuz'da ekonomi uçacak dedi zamlar uçuşa geçti

Elektrik tüketim tarifelerine 1 Temmuz-31 Eylül 2021 dönemi için yüzde 15 zam yapıldı. Doğalgazda temmuz ayı için konut abonelerinin tarifesinde yüzde 12, sanayi grubu tarifesinde yüzde 20 artışa gidildi. Bu zam sonrası, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Afyon'da yaptığı konuşma akıllara geldi.

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesi Güney beldesinde 1 ay önce yapılan belediye başkanlığı seçimleri öncesi beldede bir miting düzenleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, vatandaşlara seslenmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

*Size bir şey söyleyeyim mi? Ama başkaları çatlayacak, kıskanacaklar göreceksiniz. Temmuz ayından itibaren benim ülkemin ekonomisi öyle bir atağa kalkacak ki, öyle bir sıçrayacak ki, öyle bir büyüyecek ki etrafımızdaki Almanya'sı da, Fransa'sı da, İngiltere'si de, İtalya'sı da, hele o her şeye burnunu sokan Amerika'sı da çatlayacak, patlayacak. Hazır mıyız buna?”

Dün yapılan açıklamayla, Temmuz ayı için elektrik ve LPG'ye zam yapıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑