GÜNCEL

Başbakan'ın helikopteri yıktı geçti: 3 yaralı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Rize’den Artvin’e getiren Başbakanlık’a ait Oba helikopterinin Artvin Şehir Stadyumu’na inişi sırasında biri polis memuru 3 kişi yaralandı.

14 Haziran 2014 Saat: 23:48
Başbakan'ın helikopteri yıktı geçti: 3 yaralı
Başbakan'ın helikopteri yıktı geçti: 3 yaralı
Başbakan Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan 3 helikopterin inişini görüntülemek isteyen gazeteciler ve çevre güvenliği alan polisler, Artvin Şehir Stadyumu’nun yanındaki Olimpik Yüzme Havuzu inşaat sahasına yönlendirildi.

Başbakan’ı taşıyan helikopter, stadyuma inerken inşaat alanının üzerinden geçince büyük bir kargaşa yaşandı. İnşaat sahasındaki sac parçaları ve çeşitli inşaat malzemeleri pervanenin yarattığı aşırı rüzgar nedeniyle havalanınca bölgede bulunan gazeteci Orhan Sevinç, inşaat işçisi Cemal Doğan ile adı açıklanmayan bir polis memuru, yüz ve bacaklarından yaralandı. Yaralılar çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı ve tedavilerinin ardından taburcu edildi. İnşaatta görevli işçiler, "İlk denemesinde inemedi. İkinci denemede inerken malzemeleri havalandırdı. Büyük tehlike atlattık" dediler.

 
AĞACI DİKMEDİ
 
Başbakan Erdoğan toplu açılış töreninin ardından Artvin Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye bahçesinde Başbakan’ın dikmesi için bir ağaç hazırlandığını gören gazeteciler ağacın başında fotoğraf çekmek için beklemeye başladı. Ancak Başbakan Erdoğan, belediye binasından ayrılarak helikoptere binmek üzere stadyuma gitti ve ağacı dikmedi. Ağacın yanında mermer zemin üzerine hazırlanan, “Bu fidan Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından dikilmiştir. 14.06.2014 yazılı levha da dikkat çekti. Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra helikopterle Trabzon’a hareket etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑