YAŞAM

Başkan, cemiyetten cemiyete koştu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepeli hemşehrilerinin ve dostlarının mutluluklarına ortak oldu

5 Ekim 2016 Saat: 15:13
Başkan, cemiyetten cemiyete koştu
Başkan, cemiyetten cemiyete koştu

Kapatılan Acısu Belediyesi eski  Başkanı Abdullah Sungur'un oğlu Emre Sungur ile Kartepe Belediyesi İşletme Müdürlüğü Personeli Emine Ayvaz dünya evine girdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  İbrahim Karaosmanoğlu’nun kıydığı nikahta, Sungur ve Ayvaz ailelerinin bu mutlu günlerine şahitlik eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, gençlere mutluluk, ailelere de hayırlı olsun dileklerini iletti.

MECLİS ÜYESİ AKYILDIZ’IN NİKÂHINI ÜZÜLMEZ KIYDI

Başkan Üzülmez, Kartepe Belediyesi Ak Parti  Meclis Üyesi Şaban Akyıldız ile Zeynep Akyıldız’’ın nikâhlarını da kıydı. Yeni yuva kuran gençlere saadetler dileyen Başkan Üzülmez, aileleri de tebrik ederek genç çifte takısını taktı. 

EMRE İLE BURCU EVET DEDİLER

Başkan Üzülmez aile dostu İrfan Taban'ın yeğeni Gülümser ile Okan Çelik'in de nikâhını kıydı. Genç çift bir ömür mutluluğa “evet” diyerek hayatlarını birleştirirken, Taban ve Çelik Ailelerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan Başkan Üzülmez, genç çifte iki cihan saadeti diledi.

ÖNDER İLE İPEK MURADINA ERDİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ertuğrulgazi Mahallesi sakinlerinden Feridun Özcan'ın oğlu Önder ile İpek Genç'in düğün törenine katıldı. Uzunçiftlik Düğün Salonunda olan cemiyete katılan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Özcan ve Genç ailelerini tebrik edip, çifte de iki cihan saadeti diledi.

SEMRA VE ALİ DÜNYA EVİNE ADIMINI ATTI

Kartepe Belediyesi  Ak Parti Meclis Üyelerinden Erol Yılmaz'ın yeğeni Semra Binay ile Ali Özer evlendi. Başkan Üzülmez de Binay ve Özer Ailelerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Uzuntarla Sosyal Tesisleri’nde yapılan düğüne katılan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlere nikâh şahitliği yaparken, ailelerini ve sevenlerini tebrik ederek takısını taktı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑