YAŞAM

Başkanlar Bulut ve Doğan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri

KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut ile Meclis Başkanı Akın Doğan, ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerini kabul etti

13 Ocak 2017 Saat: 12:17
Başkanlar Bulut ve Doğan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri
Başkanlar Bulut ve Doğan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat, İzmit Belediye Meclis Üyeleri Hasan Ayaz ve Aykut Bozkurt, Kocaeli Ticaret Odası’nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Akın Doğan’ı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini sundu. Başkanlar Bulut ve Doğan, nazik ziyaretleri dolayısıyla heyete teşekkür ederken, KOTO’nun başta ve İzmit ve Derince olmak üzere hizmet alanında olan ilçelerde yaptığı çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi verdi.

BAŞARILAR DİLEDİLER

KOTO Derince İlçe Temsilciliği’nin Derinceli üyelere daha kolay ve avantajlı koşullarda hizmet verebilmek için Sırrıpaşa Mahallesi’ndeki yeni yerine taşındığını ifade eden Başkan Bulut, “Etkinlik alanımızı ve hizmet kapasitemizi her geçen gün geliştireceğiz” ifadelerine yer verdi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat, İzmit Belediye Meclis Üyeleri Hasan Ayaz ve Aykut Bozkurt ise başkanlara yeni görevlerinde başarılar diledi.

KÖRFEZ TİCARET ODASI

MECLİS ÜYELERİNDEN ZİYARET

KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut ile Meclis Başkanı Akın Doğan hemen akabinde Körfez Ticaret Odası Meclis Üyeleri; Numan Koçak, Mehmet Akbulut, Halis Bozkurt, Doğan Bozkurt ve Ali Çakır’ın ‘hayırlı olsun’ dileklerini kabul etti. Ziyarette konuşan Başkan Bulut, Körfez Ticaret Odası ile işbirliklerin artarak devam edeceğini ifade ederken Başkan Doğan ise, “Kentimizi gerek ekonomik gerek sosyal olarak daha ileri noktalarda görmek hepimizin ortak gayesi” dedi.

14. MESLEK KOMİTESİ’NDEN ZİYARET

KOTO Başkanı Necmi Bulut’un komitesi olan 14. Meslek Komitesi de (Banka, Sigorta ve Kuyumcular Grubu) ilk ‘hayırlı olsun’ ziyaretini gerçekleştiren heyetler arasında yer aldı. KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer’in de bulunduğu ziyarette, 14. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyeleri Medet Aydın, Nazan Topdemir Bülbül, 14. Meslek Komitesi Başkanı Haluk Mamik ve Komite Üyesi Kürşat Karaca yer aldı. Heyet, Necmi Bulut’a başarılar diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑