YAŞAM

Bayramda Bulaşıklar Pırıl Pırıl

Doğa ve insan dostu temizlik ürünleri ailesi Life By Fakir’in ekolojik bulaşık tableti bayramda bulaşık derdine son veriyor.

22 Haziran 2023 Saat: 11:12
Bayramda Bulaşıklar Pırıl Pırıl
Bayramda Bulaşıklar Pırıl Pırıl

Kurban Bayramı’nda, leziz yemekler bereketli bayram sofralarını yine donatacak. Misafirler ağırlanıp, hasret giderilirken evlerde bol bol yemeğin yapıldığı bu dönemde, Life by Fakir ekolojik bulaşık makinesi tableti ev hanımlarının en büyük yardımcısı olacak.

Life by Fakir’in vegan ve ekolojik bulaşık tableti bitkisel içeriğiyle çevreyi korurken, güçlü yağ sökücü formülüyle bulaşıkları pırıl pırıl yapıyor. Ürünün içeriğinde bulunan bitkisel bazlı aktif maddeler doğada biyolojik olarak kolayca parçalanabiliyor.

Kirece karşı koruma, çelik parlatma, cam ve bardak koruma özellikleri bulunan Life by Fakir ekolojik bulaşık tableti, kalıntı bırakmadan bulaşıkları tertemiz yapıyor. Bulaşıklarda gözle görülür bir parlaklık sağlayan ürün, Vegan ve Ecomark sertifikalarına sahip. 

Çevreye olduğu kadar insana da dost olan Life by Fakir ekolojik bulaşık tableti GDO, SLS, paraben, klor gibi kimyasallar içermediği için güvenle kullanılabiliyor. Ayrıca ürünün içeriğinde hiçbir hayvansal katkı maddesi kullanılmayıp, test aşamasında hiçbir hayvana zarar verilmemiştir.

Life by Fakir ekolojik bulaşık tabletiyle bulaşıklar kusursuz temizlenirken zamanınız size ve sevdiklerinize kalıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑