GÜNCEL

Belediyeye şok operasyon: Yöneticiler gözaltında

Balıkesir Belediyesine yönelik düzenlenen operasyonda, bazı yöneticilerin gözaltına alındığı öğrenildi.

30 Kasım 2012 Saat: 11:10
Belediyeye şok operasyon: Yöneticiler gözaltında
Belediyeye şok operasyon: Yöneticiler gözaltında
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sabah saatlerinde geldikleri Balıkesir Belediyesi'nde arama yapıyor. Belediyenin Vasıf Çınar Caddesi üzerinde bulunan hizmet binasına gelen emniyet güçleri, içeriye çalışanların haricinde kimseyi almıyor.

Saat 07.00 sıralarında Balıkesir Belediyesi'ne gelen polisler, belediyenin iki girişini kontrol altına aldı. İçeride evrakları inceleyen polisin, İtfaiye Müdürlüğü Fırıntaş A.Ş. ve belediyeye bağlı diğer birimlerde de arama yaptığı öğrenildi.

Operasyonda iddiaya göre Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Özenç, Tuna Aktürk, Zabıta Müdürü Hüseyin Turan ve MHP Merkez İlçe Başkanı'nın gözaltına alındığı bildirildi.

Belediye hizmet binası ve bağlı birimlerde yapılan aramada polisin bilgisayar ve evrakları detaylı olarak incelediği bildirildi. Aralamalarda Balıkesirspor ve belediyeye yapılan bağışlar ile bazı ihalelerin incelemeye alındığı iddia edildi.

Belediye Başkanı İsmail Ok, belediyeye gelişinde operasyonun sürpriz olmadığı söyledi. "Böyle bir operasyonu bekliyorduk." diyen Başkan Ok, "Ben arkadaşlarıma sonuna kadar güveniyorum. Bizim açımızdan herhangi bir sıkıntı yok. Biraz önce arkadaşlarıma talimat verdim belediye görevinin başındadır.

Vatandaşa aksama olmadan hizmet verilecek. Emniyet güçleri vatandaşları içeri almıyorsa yapacağımız birşey yok. Bütün arkadaşlarım görevinin başındadır." dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑