YAŞAM

Benzin istasyonunun altında benzin istasyonu bulundu!

Samsunda bir benzin istasyonunda toprağın 10 metre altına gizlenmiş ve içinde kaçak motorin ile benzin bulunan iki tank ortaya çıkarıldı.

19 Ekim 2012 Saat: 13:59
Benzin istasyonunun altında benzin istasyonu bulundu!
Benzin istasyonunun altında benzin istasyonu bulundu!
Samsun’da 39 yaşındaki Ömer K.’ya ait benzin istasyonunda kazı yapan polis, toprağın 10 metre altına gizlenmiş ve içinde kaçak motorin ile benzin bulunan iki tankı ortaya çıkardı. Gözaltına alınan işyeri sahibi ifadesinin ardından savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, Terme ilçesinde benzin istasyonu sahibi olan Ömer K.’nın gümrük kaçağı motorin ve benzin sattığı yönünde ihbar aldı. İhbarın ardından 7 gün önce söz konusu istasyona giden polis, iş makinalarıyla alanda kazı yapmaya başladı. Yapılan kazının dün tamamlanmasının ardından kaçak akaryakıt depolamada kullanıldığı iddia edilen ve toprağın 10 metre altına gömüldükten sonra üzerine beton dökülmüş boyları 13 ile 16 metre olan iki tank buldu. 
Tanklarda yapılan incelemede ise 20 bin ton gümrük kaçağı olduğu ileri sürülen motorin ve 3 bin 500 litre benzin ele geçirildi. Polis tarafından gözaltına alınan Ömer K. iddiaları kabul etmeyip, "Benim tanklardan haberim yok. Benden önceki sahibi tarafından gömülmüş olabilir" dedi. İfadesinin ardından Ömer K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑