TEKNOLOJİ

Biletinial’dan kullanıcıları yeni yılda müziğe doysun diye fizy Premium üyeliği hediye

Kullanıcı memnuniyeti konusundaki çalışmalarıyla dikkat çeken Türkiye’nin teknoloji odaklı biletleme platformu Biletinial, fizy ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında etkinliklere bilet satın alan tüm kullanıcılarına üç aylık fizy Premium üyeliği

1 Ocak 2023 Saat: 10:57
Biletinial’dan kullanıcıları yeni yılda müziğe doysun diye fizy Premium üyeliği hediye
Biletinial’dan kullanıcıları yeni yılda müziğe doysun diye fizy Premium üyeliği hediye

Türkiye genelindeki binlerce etkinliğin biletlerine rahat ve sorunsuz şekilde ulaşılmasını sağlayan Biletinial, kullanıcılarını ayrıcalıklı hissettirmek için düzenlediği kampanyalara bir yenisini ekledi.  Kampanya kapsamında fizy ile iş birliği yapan Biletinial, www.biletinial.com adresinden bilet satın alan herkese üç ay geçerli olacak fizy Premium üyeliği hediye ediyor.

31 Ocak 2023’e kadar geçerli olacak kampanya kapsamında kullanıcılar hem birbirinden özel etkinliklerin keyfini çıkarırken hem de fizy Premium abonelik hediyesiyle sınırsız ve reklamsız müziğe doyacak.

Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcıların, Türkiye’nin teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial üzerinden biletlerini satın aldıktan sonra cep telefonlarına iletilen promosyon koduyla fizy Premium üyeliklerini aktifleştirmeleri yeterli olacak. Kullanıcılar bu işlem sonrası 3 ay süresince sınırsız müziğin tadını çıkarabilecek.

Bilgi için:

pr@biletinial.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑