GÜNCEL

Bir bankadan daha müjde geldi! Kredi borcu olanlar dikkat

Vakıfbank kredi kartları, bireysel ve ticari kredilerin yapılandırması paketi açıklandı. Vakıfbank da kart borçlarına yönelik 24 aya kadar yüzde 1,10 60 aya kadar ise yüzde 1,20 aylık faiz ile kredi kullandıracak.

14 Ocak 2019 Saat: 12:54
Bir bankadan daha müjde geldi! Kredi borcu olanlar dikkat
Bir bankadan daha müjde geldi! Kredi borcu olanlar dikkat


VakıfBank, ‘’Kredi kartı ödeme kolaylığı kampanyası’’ ile kredi kartına da özel bir çözüm sunduğunu duyurdu.

VakıfBank bireysel kredi kartı müşterilerine 60 aya varan vadelerle borç yapılandırma imkânı tanıyor. Aylık yüzde 1,10 faiz oranıyla 24 aya; aylık yüzde 1,20 faiz oranıyla da 60 aya kadar vadelerle gerçekleştirebilecektir. Bu kampanyadan VakıfBank bireysel kredi kartı müşterileri, VakıfBank ve diğer bankalardaki Aralık 2018 dönem borçları için faydalanabilecek.

Kredi Borcu Ödemekte Zorlananlara Müjde: 0,98’den başlayan oranlarla yapılandırma

VakıfBank, “Düşük faizli yapılandırma kampanyası”  kapsamında VakıfBank’taki borçları 3 milyon TL’nin altında olup geçtiğimiz yılsonu itibarıyla ödemelerinde 31 gün ve üstü aksama bulunan müşterilerine altı aya varan ödemesiz dönemle yapılandırma imkânı tanıyor.

Bireysel müşteriler borçlarını üç ay ödemesiz dönem ile 36 aya varan vadelerle yapılandırabilirken ticari segmentteki müşteriler ise altı ay ödemesiz olarak 60 aya kadar aylık yüzde 0,98’den başlayan faiz oranlarıyla çözüme kavuşabilecek.

Takipteki Kredi Borçlularına Müjde: Takipteki kredilerin faizi sıfırlanıyor

Takipteki borçlarından kurtulmak isteyen bireyler veya ticari işletmeler, 2018 yılsonundan önce 100 bin TL’nin altındaki kredisi takibe aktarılan müşterilerinin, borçlarını peşin ya da 12 aya kadar taksitle ödemeleri halinde, takibe aktarım sonrası tüm faizlerini sıfırlıyor. VakıfBank müşterileri, 30 Nisan’a kadar başvurmaları halinde bu kampanyadan yararlanabilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑