YAŞAM

Birlikte Alkol Alan 2 Arkadaş, Sabah Ölü Bulundu

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde beraber alkol aldıktan sonra evlerine giden İsmail Artar ve Faik Aydoğdu, sabah ölü olarak bulundu.

27 Aralık 2012 Saat: 15:40
Birlikte Alkol Alan 2 Arkadaş, Sabah Ölü Bulundu
Birlikte Alkol Alan 2 Arkadaş, Sabah Ölü Bulundu
Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde beraber alkol aldıktan sonra evlerine giden İsmail Artar ve Faik Aydoğdu, sabah ölü olarak bulundu. Jandarma ekipleri evde bulunan alkollü pet şişelere ve bardaklara el koyarken, iki arkadaşın cesetleri kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Olay Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne bağlı Türkgücü Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, dün gece 41 yaşındaki İsmail Artar, yaşıtı ve çocukluk arkadaşı yalnız yaşayan Faik Aydoğdu'nun evine gitti. İki arkadaş gece geç saatlere kadar alkol aldıktan sonra Artar kendi evine giderek uyudu. Sabah eve gelen Kadir Artar, kardeşi İsmail Artar'ı içerde hareketsiz yatarken görünce Jandarma ve 112 Sağlık ekibine haber verdi. Yapılan incelemede Artar'ın öldüçğü belirlendi. Olayı araştırmak için dün gece beraber alkol aldığını öğrendikleri Faik Aydoğdu'nun evine giden jandarma ekipleri, Aydoğdu'yu da ölü olarak buldu.

PET ŞİŞE VE BARDAKLAR İNCELENİYOR

Artar ve Aydoğdu'nun yakınlarının ifadesini alan jandarma ekipleri, iki arkadaşın dün gece birlikte alkol aldıktan sonra ayrıldığını öğrendi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından Aydoğdu'nun evinde bulunan alkollü pet şişeler ve bardakları incelemeye alındı. Ne içtikleri henüz tespit edilemeyen iki arkadaşın sahte ya da kaçak yapılan alkol nedeniyle hayatını kaybettiği üzerinde duruluyor.

OTOPSİ YAPILACAK

İki arkadaşın ölü bulunduğu evlerde yapılan incelemenin ardından Artar ve Aydoğdu'nun cesetleri kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑