YAŞAM

Bizimle ilişkiye girmezsen...

Samsun'da fotoğrafla şantaj yaptıkları kadına defalarca tecavüz eden iki kişiye 26 ve 28 yıl hapis cezası verildi

29 Ocak 2013 Saat: 19:13
Bizimle ilişkiye girmezsen...
Bizimle ilişkiye girmezsen...
Samsun'un Kavak ilçesinde, eşinden ayrı yaşayan 22 yaşındaki H.K.’ya çektikleri fotoğraflarla şantaj yapıp defalarca tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklu yargılanan Fikri Gül (28) ile Bekir Kaya’ya (49) ceza yağdı. Her iki sanık duruşmaya katılmazken, avukatları genç kadının kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini ileri sürerek müvekkillerinin beraatini istedi. Ancak mahkeme, tutuksuz sanıklar Fikri Gül’e 26 yıl 5 ay 15 gün, Bekir Kaya’ya ise 28 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası verdi.

'ADINI O...U'YA ÇIKARIRIM' 

Kavak’ın Yenigün Köyü’nden H.K., 2006 yılında evlenerek İstanbul’a gitti. Ancak eşiyle geçinemeyen genç kadın 3.5 ay sonra köyüne geri dönerek boşanma davası açtı. 2009 Ağustos ayında da köyde bulunan komşuları Fikri Gül, genç kadını önce telefonla rahatsız etmeye başladı. H.K. ne kadar kendisini rahat bırakmasını istese de başarılı olamayınca Gül ile buluşmaya karar verdi. Genç kadın, köyün 200 metre dışındaki ormanlık alanda buluştukları Fikri Gül’den kendisini rahat bırakmasını isterken, iddiaya göre bu sırada çalıların arasında bulunan Bekir Kaya yan yana ikisinin fotoğrafını çekti. Bir süre sonra da yanlarına gelerek H.K.’ya, "Birlikte fotoğrafınızı çektim. Bizimle cinsel ilişkiye girmezsen bu fotoğrafla senin adını o...u’ya çıkarırım" diyerek tehdit etti.

ORMANDA SIRAYLA TECAVÜZ 

Korkuya kapılan H.K. eve gitmek isteyince Gül ve Kaya genç kadının ellerini, ayakları tutup ağzını kapatarak ormanlık alanda sırayla tecavüz etti. Bu olaydan sonrada tehditlerine devam eden iki kişi genç kadına samanlıkta ve boş bir evde bir kaç kez daha tecavüz etti. Son olarak Bekir Kaya, bir gece vakti gizlice H.K’nın odasına girdi. Gürültüye uyanan genç kadın karşısında gördüğü Kaya’nın kafasına vazoyla vurup bağırınca babası H.G. (59) uyandı. Korkuya kapılan sanık kaçarken, genç kadın babasıyla birlikte jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan iki sanık çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Yaklaşık 1 yıl cezaevinde kaldıktan sonra da üzerlerine atılan suç vasfının değişme olasığılı dikkate alınarak tahliye edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑