YAŞAM

Bodrum yükünü aldı

Yeni yılı karşılamak üzere geçen cuma akşamından itibaren Bodrum'a tatile gelenler zaman zaman yağan yağmura rağmen tatilin tadını çıkarıyor

31 Aralık 2012 Saat: 14:07
Bodrum yükünü aldı
Bodrum yükünü aldı
Muğla'nın Bodrum İlçesi, İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir'den, aralarında ünlülerin de bulunduğu birçok kişinin yeni yıl tatili için tercih ettiği yer oldu. Hava sıcaklığı 18 derece olarak ölçülen Bodrum'da zaman zaman Yağan yağmura rağmen Bodrum Limanı ve Milta Marina A.Ş. çarşısındaki kafeterya ve restoranlar tatilcilerle doldu. İlçede az sayıda bulunan yabancı turist de yeni yıl için düzenlenen eğlence ve etkinliklere katıldı. Ünlüler de soluğu Bodrum'da aldı. Şovmen Beyazıt Öztürk Mandarin barda eğlendi ve hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı eşi Hülya Avcı ile, ünlü yazar, senarist, yönetmen ve karikatürist Gani Müjde sanatçı eşi Berna Canciğer, tatilini geçirmek üzere Bodrum'a geldi.
Bodrum'da evi olan ünlüler ve sanatçılar arasında bulunan Ali Şen, Tanyeli, Nigar Uluerer, Feraye, Müzeyyen Senar, Zaliha'nın da yeni yıla Bodrum'da gireceği öğrenildi. Bodrumlular, yeni yılı İskele Meydanı'nda Şevval Sam konseriyle karşılayacak. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑