YAŞAM

Bodrum'da Tatilciler Sokakta Kaldı

Muğlanın Bodrum ilçesinne bayram tatilini için gelen yaklaşık 400 turist mağdur oldu.

20 Ağustos 2012 Saat: 19:57
Bodrum'da Tatilciler Sokakta Kaldı
Bodrum'da Tatilciler Sokakta Kaldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinne bayram tatilini için gelen yaklaşık 400 turist mağdur oldu. 

Edinilen bilgiye göre; Bodrum Gümbet Mahallesi'nde lüks bir otele yerleşen yerli turistler, otel yöneticileri dahil bütün personelin istifa etmesi sonucu mağdur oldu. Yemeklerini, içeceklerini kendileri alan tatilciler bu duruma daha fazla dayanamayıp oteli terk etmek istedi. Otel yetkililerini bulamayan turistler, daha sonra tur acentelerini aradı. Bazı tur acenteları müşterilerini Fethiye, Marmaris ve yakın ilçelere gönderdi. Bodrum'da otellerin dolu olması nedeniyle turistlerin bazıları memleketlerine dönüş yaptı. Bazı acenteler ise, tatilcilere paralarını nakit ve kredi kartları ile ödeyerek şehirlere yollamak istedi. Bunun üzerine kısa süreli tartışmalarda gerçekleşti. Otel önüne gelen polis ekipleri ve zabıta ekipleri tatilcileri sakinleştirmeye çalıştı. 

Otel müşterileri, mağdur olduklarını belirterek, "Saat 11: 00'da otele geldik. Otelin dolu olduğunu ve saat 14: 00 odaların boşalacağını söylediler. Saat 14: 00 olduğunda ise odayı temizleyemediklerini söylediler. Otelde su yokmuş, temizlik yapamıyorlarmış, o yüzden beklettiklerini öğrendik. Biz pis odaya yerleştik bir şekilde, daha sonra yemek için restoran kısmına indiğimizde ise bir personel işi bıraktığını söyledi. Bilgi alabileceğimiz bir yetkili bile kalmamış. Tur yetkililerini aradık, onlar da doğru düzgün ilgilenmiyor şu an. Bayramımız zehir oldu, küçük çocuğum var daha yemek yemedi" dedi. 

Başka bir tatilci ise, otelin sahibi ve personelinin yok olduğunu ifade ederek, "Geldiğimiz günden beri rezil olduk. Ben bu saatten sonra nereye çıkıp gideyim. Otelde hizmet olmadığından dolayı herkes oteli boşaltıyor. Gelip oda bulamayan insanlar var. Bir oda on kişiye satılmış" dedi. 

Öte yandan; otelde hiçbir personelin üst düzey yöneticilerin olmaması nedeniyle polisler otel önünde tedbir aldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑