YAŞAM

Böyle gelin arabası görmediniz

Kahramanmaraş'ta bir damat, düğününde TIR'ı gelin arabası olarak kullandı.

26 Mayıs 2013 Saat: 21:38
Böyle gelin arabası görmediniz
Böyle gelin arabası görmediniz
Türkoğlu ilçesine bağlı Şekeroba beldesinde yaşayan ve yaklaşık 6 yıldır tır şoförlüğü yapan Fetullah Şen, çok sevdiği tırı düğününde gelin arabası olarak kullanarak, en mutlu gününde de aracından ayrılmamış oldu.
Dorsesi çıkartılarak süslenen tıra, damatın arkadaşları da araçlarıyla katıldıkları düğün konvoyuna eşlik etti. Gelin arabasının tır olduğunu gören belde sakinleri ise şaşkınlığını gizleyemedi.
Okunan duanın ardından gelin Ezgi Şen biraz zorlansa da tıra bindi. Konvoy, gelini de alarak düğünün yapılacağı Numuneevleri Mahallesi'ne döndü.
Bu arada, araçtan inmeyen gelin, kayınbabası Yusuf Şen'den eşinin kullandığı tırı kendilerine vermesini istedi. Yusuf Şen'in söz vermesi üzerine gelin ve damat düğünün yapılacağı alana geçti.
Gelin arabasının bir tır olacağını hiç düşünmediğini belirten gelin, "Eşim bana unutamayacağım bir düğün hediyesi verdi. Ben de ona kayınbabamdan aldığım tırı hediye diyorum" dedi.
Damat Şen ise eşine sürpriz yapmak istediğini ifade ederek, "Yaklaşık 6 yıldır tır şoförlüğü yapıyorum. Tır da babama ait. Eşime unutamayacağı bir an yaşatmak istedim" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑