SİYASET

Bu seçim beka meselesidir! Erdoğan Artvin'de

Başkan Erdoğan Artvin ilinde toplu açılış törenine katıldı burada seçim ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, 'Neden beka meselesi dediğimiz anlıyor musunuz? Kuzey Irak'ta istiyorsanız Kürdistan bulunuyor. Defol oraya git. Biz

2 Mart 2019 Saat: 10:00
Bu seçim beka meselesidir! Erdoğan Artvinde
Bu seçim beka meselesidir! Erdoğan Artvin'de

Erdoğan'ın konuşmasından önemli yerler şöyle:

10 yıl içerisinde Artvin'de 26 katrilyon olmak üzere büyük bir yatırım yaptık. Artvin dünyada bir marka haline geldi. Şimdi de Yusufeli Barajı'nı yapmaktayız. Ülkemiz için en büyük baraj yatırımını buraya yapıyoruz. Sağlık alanında 10 hastaneden oluşuyor olan toplam olarak 14 tesisi şehrimize katmış bulunmaktayız. Yeni havalimanını 2022 yılında açmayı planlıyoruz. 2,5 milyon işsiz için inşallah iş temininde bulunacağız.

Bu seçim beka meselesi!

Yapılacak olan bu seçim bir beka meselesidir. Bir tane mutabakat kurmuşlar, burada CHP var. Burada bölücü olan terör örgütünün desteklemiş olduğu bir parti var. Bizim ülkemizde Kürdistan diye bir bölge bulunuyor mu? Şimdi neden beka meselesi dediğimizi anlıyor musunuz? Kuzey Irak'ta Kürdistan var istiyorsan defol oraya git. Biz size asla bu toprakları böldürtmeyeceğiz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑