GÜNCEL

'Çaylar gelsin, intihar var'

Şanlıurfa'da akılalmaz görüntüler... Bir genç bıçakla intihara kalktı, mahalleli film izler gibi izledi... Hatta çay servisi de vardı.

29 Mayıs 2013 Saat: 20:35
'Çaylar gelsin, intihar var'
'Çaylar gelsin, intihar var'

Olay Bahçelievler Mahallesi'nde yaşandı.  Dün aynı mahalledeki 6 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan ve itfaiye eri tarafından ikna edilen Mahmut S., bugün elinde bıçak ile bir anda sokak ortasında gömleğini çıkarıp kendisine zarar vermeye başladı. Engel olmak isteyenleri bıçakla korkutarak uzaklaştıran Mahmut S., işsiz olduğunu ve sevdiği kızla evlenemediğini söyledi. Sokakta vatandaşları tedirgin eden olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

KENDİSİNİ BIÇAKLADI
Polisleri de yanına yaklaştırmayan Mahmut S., elindeki bıçağı karın ve göğüs bölgesine vurarak kendisine zarar vermeyi de sürdürdü. 'Kendimi burada öldüreceğim' diye bağıran ve elindeki bıçakla yanına polisleri de yaklaştırmayan Mahmut S., 1 saat sonra yanına gelen bir arkadaşı tarafından ikna edildi. Elindeki bıçağı bırakan Mahmut S., hazır bekletilen ambulansla tedavisi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.
FİLM GİBİ İZLEDİLER
Yaklaşık 1 saat boyunca trafiğin kapanmasına neden olan bıçaklı intihar girişimi, yüzlerce meraklı vatandaş tarafından da film gibi izlendi. Bıçakla intihar girişiminde bulunan genci cep telefonlarıyla da görüntülemeye çalışan meraklı vatandaşlara zaman zaman ev ve iş yerlerinden tepsilerle çay servisi yapılması da dikkat çekti. Bazı vatandaşlar ise oturdukları binanın balkon ve teras katında kuruyemiş yiyerek yaşananları meraklı gözlerle izledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑