YAŞAM

ÇEK’ten gençlik bayramında gençlere bayram armağanı

Çağdaş Eğitim Kooperatifi, eğitimde öncü olmayı sürdürüyor.Ertuğrul Kent mahallesinde kır çiçekleri için yurt yapıyor

15 Mayıs 2013 Saat: 19:49
ÇEK’ten gençlik bayramında gençlere bayram armağanı
ÇEK’ten gençlik bayramında gençlere bayram armağanı
 Kır çiçekleri okusun diye başlatılan proje sonunda gerçekleşiyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında kır çiçekleri için yapılacak yurdun temelleri atılıyor. Sanalda başlayan düşünce gerçeğe dönüşüyor.
Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin Çekirge Kız Öğrenci Yurdundan yola çıkarak gerçekleştirmek için kollarını sıvadığı “Kır Çiçekleri Okusun” sloganlı projesi için geri sayım başladı. Nilüfer Belediyesi’nin kooperatife gösterdiği alan üzerinde çalışmalarına başlanan kız yurdunun temeli  19 Mayıs Pazar günü saat 13.00 de  Ertuğrul Kent metro istasyonunun yanında düzenlenecek törenle atılacak. 
Bursa’nın köylerinde yaşayan, ilköğretimi başarıyla bitirmiş ihtiyaç sahibi genç kızlar için inşa edilecek yurdun yapımında hayırsever iş adamlarının katkıları büyük. 
ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Ali Arabacı, “100 öğrenci kapasitesinde olmasını planladığımız yurt kapasitesi geniş bir bina olacak. Bu nedenle sadece Bursa’dan değil çevresinden de ihtiyaç sahibi kız öğrencilerimizi bu yurt koşullarında modern eğitime kavuşturmayı hedefliyoruz” diyor ve eğitime gönül vermiş tüm hayırseverleri yurt inşaatı için yardıma çağırıyor. 
Bursa-Yasemin Güler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑