YAŞAM

Cesedine ulaşılamadı fakat...

Edirne'de 16 yaşındayken 8 yıl önce kaybolan ve ceseti henüz bulunamayan Ebru Koç'un, dün sevgilisi S.A. ile bekçi F.K.'nın tutuklanmasının ardından, ailesinden,....

10 Ocak 2013 Saat: 21:51
Cesedine ulaşılamadı fakat...
Cesedine ulaşılamadı fakat...

DNA ve kan örnekleri alındı. Kayıp genç kızın babası Remzi Koç, kızına kötülük yapanların cezalarını çekmesini istediğini ifade ederek acılarının yeniden tazelendiğini söyledi

Edirne’de 2005 yılında kaybolduktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi 2’nci sınıf öğrencisi olan Ebru Koç’un yeniden başlatılan soruşturmasında eski sevgilisi S.A. ve bekçi F.K. dün tutuklanarak cezaevine konuldu. Soruşturmayı sürdüren Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kaybolduğunda 16 yaşında olan genç kızın annesi, babası ve kız kardeşinden DNA ve kan örnekleri aldı. DNA ve kan örneklerinin çevrede bulunan sahipsiz cesetlerin örnekleriyle karşılaştırılacağı belirtildi.
<<< Soyup, ayağına taş bağladı ve Meriç Nehri’ne attı!
YUNANİSTAN DA ÖRNEKLERİ İNCELEYECEK
Ayrıca Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı öldürüldükten sonra ayağına taş bağlanarak Yunanistan sınırındaki Meriç Nehri Kazanova mevkiine atıldığı iddia edilen Ebru Koç için Yunanistan Savcılığı’na yazı gönderdi. DNA ve kan örnekleri de gönderilen yazıda belirtilen çevrede bulunan cesetlerle örneklerin karşılaştırılması istendi.
KOVANDA BULUNAMADI
Ebru Koç’un sevgilisi S.A.’nın, Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde verdiği itiraf niteliğindeki ifadesinde genç kızı Edirne Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nda bekçi olan evli ve 2 çocuk babası F.K.’nın öldürdüğünü iddia etmişti. Bugün polis ekipleri hassas metal detektör ile birlikte 'cinayetin’ işlendiği öne sürülen nehir kenarlarında kovan araması yaptı. Dedektörle S.A.’nın tarif ettiği ağaçlık ve tarlalık alanlarda inceleme yapan polis ekipleri herhangi bir ize rastlayamadı.
BABA KOÇ: "CEZALARINI ÇEKSİNLER"
Öldürdüğünü iddia edilen ve 8 yıldır kayıp olan Ebru Koç’un babası Remzi Koç ise yeniden açılan soruşturmayla birlikte acılarının yeniden tazelendiğini söyledi. Bu nedenle gazetecilerin görüşme taleplerini kabul etmeyen baba Koç, "Kızıma kötülük edenler cezalarını çeksinler başka bir şey istemiyorum" demekle yetindi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑