YAŞAM

CHP'li başkana cami soruşturması

Ömerlinin CHPli Başkanı Altundağ, projesini kendi çizdiği ve yapımına ön ayak olduğu cami nedeniyle soruşturmalardan kurtulamıyor.

18 Ekim 2012 Saat: 19:01
CHP'li başkana cami soruşturması
CHP'li başkana cami soruşturması
İnançlı biri olduğunu vurgulayan Başkan Altundağ, "Vatandaş benden cami istiyorsa herkesten önce buna ben destek veririm." diye konuştu.

Mardin'in Ömerli ilçesi Belediye Başkanı Yılmaz Altundağ, ilçe merkezinde yer alan 25 yıllık camiyi geçen yıl yıkarak, Artuklu mimarisine uygun ve şehrin göz bebeği niteliğinde yeni bir cami yapımına başladıklarını belirterek, " Eski caminin yıkılmasında belediyenin imkanlarını kullandık. Bu projede bize Diyanet İşleri Başkanlığı, Cami Yaptırma Derneği ve hayırsever vatandaşlar destek oldu. Vatandaşımız bizden bunu istediği için belediye olarak bu işe giriştik. 4 minareli müthiş bir cami olacak. Ama nedense birileri sürekli eski camiyi yıktığımız için beni sürekli şikayet ediyor. Bir yıldır inanın adliyeye gidip gelmekten yoruldum." dedi.

Caminin 3 milyon liraya mal olacağını ve masrafının tamamının hayırseverler tarafından karşılanacağını anlatan Başkan Yılmaz Altundağ şu bilgileri verdi: "Ömerli’nin geri kalmışlığın tek nedeni bu şikâyetlerdir. Yoksa bu cami herkesin ortak malıdır. Ben inançlı biriyim, vatandaş benden cami istiyorsa herkesten önce ben buna destek veririm. Genel anlamda Ömerli halkı bizi seviyor. Ömerli patlama yapacak. Nusaybin gibi Midyat gibi gelişecek.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑