YAŞAM

Çocuğunu emzirirken öldürüldü

UŞAK’ta yaklaşık üç ay önce eşinden boşandıktan sonra 1.5 yaşındaki oğluyla baba ocağına yerleşen 25 yaşındaki Hatice Palta...,

17 Temmuz 2013 Saat: 12:38
Çocuğunu emzirirken öldürüldü
Çocuğunu emzirirken öldürüldü
 Merkeze bağlı Paşacıoğlu Köyü’ndeki evde çocuğunu emzirdiği sırada cama taş atılması üzerine dışarı bakınca, pompalı tüfekle ateş edilerek öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, katil zanlısı olarak eski koca A.K.’yi aramaya başladı.

Olay, Paşacıoğlu Köyü Karaçayır Mahallesi’nde bugün saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Ailevi nedenlerden dolayı eşi A.K.’den yaklaşık üç ay önce boşanan Hatice Palta, Paşacıoğlu Köyü’ndeki baba ocağına yerleşti. Eski eşinin barışma tekliflerine olumsuz yanıt veren Palta, iddiaya göre zaman zaman ölümle tehdit edildi. Hatice Palta, gece geç saatlerde 1.5 yaşındaki oğlunu emzirmek için uyandı. Bir süre çocuğunun karnını doyuran genç kadın, cama taş atılınca dışarı bakmak için pencereyi açtı. Bu sırada evin dışındaki ağaçta bekleyen kimliği belirsiz bir kişi av tüfeğiyle ateş etti. Silah sesine uyanan Palta’nın yakınları, odaya girdiklerinde başından yaralanan kadını kanlar içinde gördü.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Haber verilmesiyle olay yerine gelen sağlık görevlileri, Palta’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma, kaçan katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı. Köydeki bazı çobanların, olayın hemen ardından Palta’nın eski eşi A.K.’yı kaçarken gördüklerini söyledikleri öğrenildi. A.K.’nın daha önce de genç kadını ölümle tehdit ettiği bildirildi. Palta’nın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Jandarmanın başlattığı soruşturma sürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑