EKONOMİ

COPA İHRACATTAKİ BAŞARISINI BİR KEZ DAHA KANITLADI

Yenilikçi ve üstün tasarruf sağlayan ürün gruplarıyla dikkat çeken COPA, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından her yıl düzenlenen ve ihracatta yakaladığı başarılarla öne çıkan firmaların açıklandığı ‘İhracatın Liderleri Ödüller

1 Aralık 2022 Saat: 11:19
COPA İHRACATTAKİ BAŞARISINI BİR KEZ DAHA KANITLADI
COPA İHRACATTAKİ BAŞARISINI BİR KEZ DAHA KANITLADI

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından COPA, ihracatta ödüle doymuyor. İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından 28 Kasım 2022 tarihinde Antalya’da düzenlenen, 2021 yılı içinde ihracat pazarında etkili rol üstlenen ve en çok ihracat gerçekleştiren firmaların ödüllendirildiği törende COPA, 2021 yılının en çok radyatör ihracatı yapan 2. firması oldu. İhracatın Liderleri Ödülleri’nde her yıl ödülle dönen COPA, ihracattaki başarısını bir kez daha kanıtladı.

4 kıtada 40'tan fazla ülkede faaliyet gösteren COPA, %100 yerli sermaye ile gerçekleştirdiği üretiminin %80’ini ihraç ederek global pazarlardaki varlığını günden güne sağlamlaştırıyor. COPA’nın ihracat yaptığı ülkeler arasında İngiltere, Çin, Romanya, Polonya, Sırbistan ve İsveç gibi birçok ülke yer alıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑