GÜNCEL

'Darbeci p.çlerin karıları, artık milletin ganimetidir'

Darbeye karşı demokrasiyi savundukları iddia edilen AKP’lilerin kafası IŞİD militanlarından farksız çalışıyor

17 Temmuz 2016 Saat: 12:08
'Darbeci p.çlerin karıları, artık milletin ganimetidir'
'Darbeci p.çlerin karıları, artık milletin ganimetidir'

Trabzonspor Basketbol Takımı Federasyon İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Veysel Taşkın, bugün sosyal medya hesabı Twitter’da, “Darbeci gavur piçlerin malları ve karıları artık milletin malıdır” yazdı. 
IŞİD’in savaş esiri kadınları cariye yapmasından farksız bir zihniyete sahip Veysel Taşkın, yoğun tepki üzerine Trabzonspor’daki görevinden alındı.

veysel_taskin2Veysel Taşkın, daha sonra Twitter’da yazdıklarını silerek, “Maksadını aştığını belirttiğim, sildiğim ve özür dilediğim twet için yazmanın anlamı yok… Bir öfke anıdır, o kadar. TS Basketbol görevimi an itibari ile bırakıyorum. Tek düşüncem kulübün zarar görmemesidir. Lakin darbe, darbedir. Avukatım da not alıyor tabi” diye bir açıklama yazdı. Kadınları “mal” olarak görmenin “bir öfke anı” olarak tanımlanması hayli enteresan oldu. Bu tür adamların böyle öfke anlarında neler yapabilecekleri hakkında bir fikir verdi.
Yaşama hakkının anayasada düzenlenen çekirdek haklardan, yani özü hiç bir durumda sınırlandırılamayacak ve durdurulamayacak bir hak olduğunu, savaş halinde bile düşmanla mücadele dışında ihlal edilemeyecek bir hak olduğunu bilmeyen bir toplum olduk. Milletimiz maalesef kendi anayasasını bile açıp okumaktan aciz.
Ne acı değil mi? Ruh hali ve davranış biçimi garip ne idüğü belli olmayan bir yığın insan türedi. Anadolu'nun vicdanlı efendi çalışkan onurlu gururlu saygılı insanları birden kayboldu yerine din kisvesi altında her türlü sapkınlığı hak gören acımasız cani ruhlu şuursuz canlılar geldi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑