GÜNCEL

Diyarbakır'da PKK'ya ağır darbe! Piyasa değeri 9 milyon lira...

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda ortaya çıkarılan sığınaklarda silah ve mühimmat ele geçirildi. Bir evde piyasa değeri 9 milyon 768 bin lira tutarında 744 kilogram esrar bulundu.

5 Kasım 2017 Saat: 11:43
Diyarbakır'da PKK'ya ağır darbe! Piyasa değeri 9 milyon lira...
Diyarbakır'da PKK'ya ağır darbe! Piyasa değeri 9 milyon lira...

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde gerçekleştirilen  operasyonda ortaya çıkarılan sığınaklarda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Lice ilçesinde 2 Kasım 2017  Perşembe günü başlatılan "Şehit   Jandarma Er Mustafa Nergis Operasyonu" 4 Kasım  2017 Cumartesi günü tamamlandı.

Operasyon kapsamında gerçekleştirilen çalışmalarda PKK'lı  teröristlerin kullandığı doğal mağara ile 25 sığınak tespit edildi.

Hedik köyü Silkito ve Körtan mezraları ile Bayırlı köyü Seyrek ve  sağlık mezraları mülki sınırları içerisindeki 7 sığınakta 50 kilogram amonyum  nitrat, 58 fişek, 6 şarjör, 12 kütüklük,10 araç aküsü, 247 pil, 2 ışıldak, 4 sırt  çantası, 35 tüp, 2 dikiş makinesi ile çok sayıda giysi ve yaşam malzemesi ele  geçirildi.

Narkoterör faaliyeti kapsamında Hedik Köyündeki bir ev ile  eklentilerinde yapılan aramada 6 bin kök kenevir ile piyasa değeri 9 milyon 768  bin lira olan 744 kilogram esrar bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑