YAŞAM

Domuz bağıyla bağlanmış erkek cesedi bulundu

Aydın'ın Nazilli İlçesi'ne bağlı Yaylapınar Köyü'ndeki bir bahçeye gömülü halde, domuz bağıyla bağlanmış ve başında kesici aletle açılmış yaralar olan bir erkek cesedi bulundu. Cesedin bir iş adamına ait olduğu a

10 Şubat 2013 Saat: 00:06
Domuz bağıyla bağlanmış erkek cesedi bulundu
Domuz bağıyla bağlanmış erkek cesedi bulundu
Olay, Nazilli İlçesi’ne bağlı Yaylapınar Köyü’nde bugün sabah saatlerinde ortaya çıktı. Kardeşine ait kestane bahçesini gübrelemeye giden 51 yaşındaki Bekir Deveci, Gedik Mevkii’nde bulunan bahçedeki bir noktanın kazıldığını fark etti.

Cep telefonundan kardeşini arayan Deveci, kardeşinin bahçede herhangi bir yeri kazmadığını öğrendi. Bunun üzerine Bekir Deveci, söz konusu yeri kazmaya başladı ve çukurda bir çift ayak gördü. Neye uğradığını şaşıran Deveci, durumu jandarmayla köy muhtarı Dündar Balcıoğlu’na bildirdi. Bu sırada muhtar Balcıoğlu da kısa süre önce köyden yabancı bir otomobilin ayrıldığını fark etti. Deveci’den aldığı telefon üzerine şüphelenen Muhtar Balcıoğlu, otomobilin plaka ile rengini jandarmaya bildirdi.

Jandarmaya söz konusu plakayı diğer birimlerle polise bildirirken, olay yerine de bir ekip gönderildi. Nöbetçi savcının da olay yerine gelmesiyle çukur kazıldı ve domuz bağıyla bağlanmış bir erkek cesedi çıkarıldı. Başında kesici aletle açılmış üç yara da bulunan cesedin yeni gömüldüğü tespit edilirken, olay yerindeki incelemenin tamamlanmasının ardından ceset bir araçla Nazilli Devlet Hastanesi Morgu’na getirildi.

MERDİVEN YAPMAYA GİTMİŞLER

Bu sırada polis ekipleri de jandarmanın verdiği otomobili Nazilli yakınlarında durdurdu. Otomobildeki iki kişi gözaltına alıdı. Olayla ilgili daha sonra da bir kişi daha gözaltına aldı. Otomobilde yapılan aramada 4 paket çimento ve çuval bulundu. Şüphelilerin, cesedin bulunduğu köy yakınlarında kendilerine ait bir tarla olduğunu ve tarlaya merdiven yapmaya gittilerini, olayla bir ilgilerinin olmadığını belirttikleri öğrenildi. 

ÖLDÜRÜLEN KİŞİ İŞADAMI ÇIKTI

Aydın’ın Nazilli İlçesi’ne bağlı Yaylapınar Köyü yakınlarındaki bir kestane bahçesinde domuz bağıyla öldürülmüş toprağa gömülü halde bulunan kişinin Nazilli’de gıda toptancılığı yapan bir çocuk babası 35 yaşındaki İrfan Özsoy olduğu ortaya çıktı. 

Eşinden bir süre önce boşandığı öğrenilen Özsoy’dan bir haftadır haber alınamadığı, yakınlarının da bir hafta önce kayıp başvurusunda bulunduğu bildirildi. Nazillili işadamı İrfan Özsoy’un işlerinin son zamanlarda bozulduğu, bu nedenle de yüklü miktarda borcu olduğu ifade edildi.

Özsoy’un cesedi kız kardeşi tarafından teşhis edilirken, talihsiz adamın ilçede bir süre önce yürütülen gıda soruşturması kapsamında ifade verdiği ve tanıklık yaptığı da öne sürüldü. Güvenlik güçleri cinayetin alacak verecek yüzünden mi, yoksa yaptığı tanıklık yüzünden mi işlendiği konusunda soruşturmayı derinleştirdiği bildirildi.

Ayrıca, gözaltındaki kişilerden ikisinin ilçede su bayiliği yapan Z.U. ile B.A. olduğu öğrenildi. Polis ve jandarmanın konuyla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

BİR GÜN ÖNCE KAYBOLMUŞ

Öldürülen İrfan Özsoy’un Aydın’da gıda toptancılığı yaptığı ve Nazilli İlçesi’nde de işiyle ilgili deposunun bulunduğu ortaya çıktı. Özsoy’un en son dün kız kardeşi Meral Özsoy ile cep telefonuyla görüştüğü, bir iş için Çine’de olduğunu söyledi öğrenildi. 

İrfan Özsoy’un evine gitmemesi üzerine yakınları saat 14.00 sıralarında polis merkezine gidip kayıp başvurusu yaptı. Saat 14.30 sıralarında bir çiftçi tarafından ceseti bulunan İrfan Özsoy’u teşhis eden Meral Özsoy ise hastanede gözyaşlarına boğuldu.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİLER

Eşi Nilgün Özsoy ile boşandıktan sonra tekrar biraraya İrfan Özsoy’un cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Otomobillerinin bagajında, kazma, kürek, 4 paket çimento ve çuval bulunan ve şüpheli olarak gözaltına alınan Z.A. ile B.A. polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından jandarma ekiplerine teslim edildi. Diğer şüphelinin ise ise serbest bırakıldığı öğrenildi. Bu arada Z.A. ile B.A.’nın suçlamayı kabul etmedikleri bildirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑