TEKNOLOJİ

Electrolux 700 serisi kablosuz süpürge ile hafif tasarım ve yüksek performans bir arada

Dünyada ve ülkemizde tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ürünler ile dikkatleri üzerine çeken Electrolux, kullanıcı deneyimini ön planda tutan cihazlar geliştirmeye devam ediyor. Electrolux’ün 700 serisi kablosuz süpürgeleri yalnızca 2.2 kg ağırlığı

12 Mayıs 2023 Saat: 10:38
Electrolux 700 serisi kablosuz süpürge ile hafif tasarım ve yüksek performans bir arada
Electrolux 700 serisi kablosuz süpürge ile hafif tasarım ve yüksek performans bir arada

Electrolux zamanın hızına yetişmek isteyen tüketicilere uygun özellikler geliştirmeye devam ediyor. Electrolux’ün kullanıcı deneyimlerini ve yorumlarını baz alarak geliştirdiği 700 serisi kablosuz süpürgeler güçlü performans ile hafif tasarımı bir araya getiriyor. Kolay erişilebilirlik, pratik kullanım ve etkili temizlik özelliklerini birlikte sunan yeni 700 serisi kullanıcı dostu bir tasarım olarak karşımıza çıkıyor. Electrolux 700 Kablosuz Süpürge serisi, sadelik ve fonksiyonelliği birleştiren İskandinav tasarımının yalın ve şık halini de evlere taşıyor. Farklı yüzeylerde mükemmel toz toplama performansı sunan Multi-Surface zemin başlığı, dayanıklı güçlü ve uzun ömürlü motoru ve 50 dakikaya kadar kesintisiz temizlik imkanı sunan çıkarılabilir bataryası ile evlerdeki vazgeçilmez yardımcı olmaya aday 700 Serisi Kablosuz Süpürgeler Türkiye’de EP71UB14DB ve EP71AB14UG model seçenekleri ile Mayıs’ın ikinci haftasından itibaren kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Temizliği yoruculuktan uzaklaştırmak için özenle tasarlandı

Electrolux’ün güç ve hafifliği bir araya getiren 700 Serisi kablosuz süpürgeleri, zemin aralarındaki boşlukları bile tamamen temizleyen ve manevra kabiliyeti yüksek LED ışıklı başlığı, dar aralıklara kolayca ulaşan ince borusu ve ergonomik aksesuarları ile küçük yaşam alanlarındaki temizlik ihtiyaçlarına tam çözüm sunuyor. Multi Surface zemin başlığı farklı zemin tipleri arasında başlık ayarlama veya değiştirme ihtiyacı gerektirmezken, “Auto Mode” fonksiyonu zemin arası geçişlerde çalışma hızını otomatik olarak ayarlayabiliyor. Böylece süpürme esnasında başlık değiştirme veya çalışma hızını ayarlama zahmeti ortadan kalkarken, optimum temizlik performansı ve tek şajla en uzun çalışma süresi elde ediliyor. Duvara monte edilerek saklanabilen 700 Serisi Kablosuz Süpürge evde yer kaplamazken, ev içerisindeki küçük kazalarda el ünitesi tek hareketle yerinden alınıp boru aksamı duvar askısında bırakılarak hızlıca temizliğe başlanabiliyor. Kolay toz boşaltma sistemi ve yıkanabilir filtreleri ile bakımı da son derece kolay olan 700 Serisi, 5 kademeli toz ayrıştırma ve filtrasyon özelliği ile mikro toz taneciklerini yüzde 99,9 oranında yakalayarak temiz ve sağlıklı bir yaşam ortamına katkı sunuyor.

Sürdürülebilirlik çalışmaları her daim odağında olan Electrolux, ürün geliştirme çalışmalarında da bu odağından vazgeçmiyor. 700 serisi yüzde 60 oranında geri dönüştürülmüş plastikten olan yapısı ve yıkanabilir filtreleri ile sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyor. 700 Serisi Kablosuz Süpürge ergonomisi, hafifliği, yüksek performansı ve sürdürülebilirlik konusundaki duyarlılığı ile ayrıca uluslararası en prestijli tasarım yarışmaları Reddot Winner 2023 ve IF Design Award 2023 ödüllerinin de sahibi oldu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑