YAŞAM

En çevreci gelin ve damat

Mersin'de nikah törenine giderken araba yerine bisikleti gelin arabası olarak kullanan çifte, arkadaşları da bisikletlerle konvoy yaparak eşlik etti.

4 Haziran 2013 Saat: 20:14
En çevreci gelin ve damat
En çevreci gelin ve damat
Mersin'de nikah töreni için gelinlik ve damatlıklarıyla iki kişilik bisiklete binen çiftin arkadaşları da bisikletlerle konvoy oluşturdu.
Yenişehir Belediyesi İtfaiyesi yakınlarındaki gelinin evine bisikletlerle giden damat Kürşat Akıncı ve arkadaşları, gelin Dilek Temizer'i evinden alarak bisikletlerle şehir turu attı. 

Arkadaşlarının bisiklet konvoyuyla eşlik ettiği gelin ve damadı gören vatandaşlar, alkışladıkları çifte araçlarından klakson çalarak mutluluk diledi.
Damat Akıncı'nın damat elbisesi olarak, beyaz kısa kollu gömlek, papyon ve şortu tercih etmesi, gelinin ise kabarık bir gelinlik yerine gece kıyafetini andıran beyaz bir elbise giymesi dikkati çekti.
Damat Akıncı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bisikleti bir yaşam tarzı olarak benimsediklerini ve bunu en mutlu ve anlamlı günlerinde de uygulamak istediklerini ifade etti.
Bisiklete binmeyi çift olarak çok sevdiklerini dile getiren Akıncı, "Çok mutluyuz. Böyle mutlu bir günde, tüm dostlarım ve ailemle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Eşimle bisiklet kullanmayı çok seviyoruz. Bu bizim için bir yaşam tarzı ve bu yüzden pedalları mutluluk içiMersin Bisikletli Gezginler Derneği'ne de üye olduklarını belirten Akıncı, "Mersinimiz güzel bir şehir. Biz bisikletliler olarak bu güzel şehrimizde bisiklet yolları istiyoruz" dedi.
Gelin Dilek Temizer ise çok heyecanlı olduğunu, bisikletle nikah salonuna gitme teklifini aldığında çok sevindiğini anlattı. Mersin'de böyle bir şeyin ilk defa yapıldığını aktaran Temizer, bunun da kendileri için mutluluk verici olduğunu söyledi.n çeviriyoruz. Bastığımız her pedal mutluluk yaysın" diye konuştu.Daha sonra nikah merasimine geçen çift, Yenişehi Belediyesi Evlendirme Amirliği'nin bahçesinde evlilik cüzdanına imzalarını attı. Gelin Dilek Temizer, imzayı atar atmaz Damat Kürşat Akıncı'nın ayağına basmayı da ihmal etmedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑