TEKNOLOJİ

Endeavor’ın MENA Bölgesi’ne Açılacak Girişimcileri Desteklediği Scale Effect Programı, Başvurulara Açıldı!

Endeavor Türkiye, İSTKA ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteğiyle başlattığı yeni programı Scale Effect ile girişimcilere MENA bölgesinin kapılarını açıyor. Türkiye ve MENA bölgesine özel hazırlanan 6 aylık hızlandırma programı ile girişimcilere, b

5 Mayıs 2022 Saat: 13:36
Endeavor’ın MENA Bölgesi’ne Açılacak Girişimcileri Desteklediği Scale Effect Programı, Başvurulara Açıldı!
Endeavor’ın MENA Bölgesi’ne Açılacak Girişimcileri Desteklediği Scale Effect Programı, Başvurulara Açıldı!

Endeavor Türkiye, İSTKA ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteğiyle başlattığı yeni programı Scale Effect ile girişimcilere MENA bölgesinin kapılarını açıyor. Türkiye ve MENA bölgesine özel hazırlanan 6 aylık hızlandırma programı ile girişimcilere, bölgedeki hedef ülkelere yönelik pazara giriş ve büyüme desteği verilecek.

Programa tüm sektörlerden tohum ve seri A yatırım aşamasında olan şirketler başvurabiliyor. Türkiye’den küresel pazara girmeye hazır, ürün-pazar uyumuna sahip 12 Start-up’ın seçileceği programda, girişimciler bölge ülkelerinin yerel pazarlarına ve yatırım ekosistemlerine erişim kazanacak. Mayıs ayında başlayacak program, Kasım ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek Scale-up Summit etkinliği ile son bulacak.

Program; BAE, Suudi Arabistan, Katar, Ürdün, Mısır ve Türkiye pazarlarına odaklanıyor. Program boyunca girişimciler ülkelerde alanında öncü profesyoneller ve girişimciler tarafından sunulan içeriklere erişebilecek. Program girişimcileri, Endeavor yerel ofisleri aracılığıyla bölgesel yatırımcılara ve yatırımcı ağlarına ulaşabilecek, ayrıca potansiyel müşteri veya ortaklara da tanışma şansı yakalayacak.

Endeavor Scale Effect programı, İstanbul Kalkınma Ajansı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteği ile, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve 212 ortaklığında düzenleniyor. Program detayları ve başvuru bilgilerine www.endeavorscaleeffect.com adresinden ulaşılabiliyor.

Endeavor Hakkında

Merkezi New York’ta olan, etkin girişimcileri destekleyen ve 40 ülkede faaliyet gösteren Endeavor Derneği, Türkiye’de 2007 yılından bu yana Yönetim Kurulu Üyeleri ve mentörlerinin desteğiyle büyüme aşamasındaki ScaleUp şirketleri tespit ederek büyümelerine ivme kazandırmaktadır. Tüm dünyadan 1700’den fazla girişimci ve 3200’den fazla mentörü ağında bulunduran Endeavor’ın, Türkiye’den seçilen 70 şirketi arasında Yemeksepeti, Insider, Gram Games ve son dönemde satışı gerçekleşen Peak Games, iyzico ve Foriba gibi başarılı şirketler bulunuyor. Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığını Mynet Kurucu ve Başkanı Emre Kurttepeli üstleniyor. Detaylar için: www.endeavor.org.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑