YAŞAM

Ereğli'de küçük çocuğa cinsel istismar iddiası

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, 9 yaşındaki erkek ilköğretim okulu öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen İ.M. (71), polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

17 Temmuz 2014 Saat: 10:37
Ereğli'de küçük çocuğa cinsel istismar iddiası
Ereğli'de küçük çocuğa cinsel istismar iddiası

Olay, dün saat 21.30 sıralarında İnönü Parkı Atatürk Anıtı yeşil alanında meydana geldi. İddialara göre, annesi N.K. ile birlikte sahile gezmeye inen 9 yaşındaki erkek öğrenci A.C.K., annesinden ayrılarak kendi başına gezmeye başladı. Sahil bandı üzerinde gezen A.C.K. bir süre sonra İ.M. (71) ile karşılaştı. Kendisine yiyecek bir şeyler alacağını söyleyen İ.M. ile yürümeye başlayan A.C.K. anıt içindeki çalılık alana getirildi. İddialara göre, burada küçük çocuğa cinsel istismarda bulunmaya çalışan İ.M., çocuğun çığlık atmaya başlamasının ardından yoldan geçen 2 kişi ve esnaflar tarafından fark edildi ve dövülmeye başlandı. Belindeki bıçağı çıkararak karanlıkta kaybolan İ.M.'nin elinden alınan küçük çocuk, olay yerine gelen polislere teslim edildi.

İ.M., çok sayıda polis ekibi tarafından ilçe merkezinde aranmaya başlandı. İ.M. yaklaşık 1 saat süren arama çalışmasında gözaltına alınarak Bağlık Polis Karakolu'na getirildi. Karakolda kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen İ.M. hakkında daha önce de başka bir ailenin çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile şikâyetçi olduğu öğrenildi.

Hastanede sağlık raporu alınan İ.M.'nin yüzünde morluklar ve kolunda kesik olduğu öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri çalılık alanda delil araştırması yaptı. Olayı gördüğünü belirten 2 kişi karakola gelerek ifade verdi. Anne N.K. da İ.M.’den şikâyetçi oldu. İlköğretim okulu öğrencisi A.C.K., psikolog eşliğinde karakolda ifade vererek yaşadıklarını anlattı. Polis olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑