YAŞAM

Eşek eşek'liğini yaptı

Muğlanın Milas İlçesinde, aniden yola çıkan eşek zincirleme kazaya neden oldu. Eşeğin telef olduğu kazada, 2 kişi yaralandı

15 Eylül 2012 Saat: 01:53
Eşek eşek'liğini yaptı
Eşek eşek'liğini yaptı

Söke’den Milas’a giden Nurettin Koyuncu (31) kullandığı minibüs ile aniden yola çıkan eşeğe çarptı. Kontrolden çıkarak savrulan minibüs, daha sonra, Didim’den MilasBodrum Havalimanı’na içindeki 14 turist ile giden Harun Atar’ın yönetimindeki minibüse çarptı. 

Turistlerin içindeki minibüste savrulup, Ali Aydınidaresindekiotomobille çarpıştı. Minibüs şoförü Nurettin Koyuncu ve arkadaşı Bekir Tunceli’nin ağır yaralandığı kaza, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi. 

İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince ilk müdahalede bulunulan yaralılar, Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şans eseri tur minibüsündeki 14 İngiliz turist ve araç şoförü Atar ile otomobildeki sürücü Aydın, eşi ve 5 yaşındaki kızı, zincirleme kazadan yara almadan kurtuldu. İngiltere’nin New Castle kentine gitmek isteyen 14 turist kaza yerine gönderilen başka bir minibüs ile Milas-Bodrum Havalimanı’na gönderildi.

Eşeğin neden olduğu kaza dolayısıyla Milas-Söke karayolu yolundaki trafik kontrollü olarak sağlandı. Kaza yerinde telef olan eşek yoldan kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturmabaşlatıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑