YAŞAM

'Eşim takılarla kaçtı'

Biga'da bir kişi, eşinin düğünde takılan para ve mücevherleri alıp memleketine giderek, kendisini dolandırdığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Sercan Yavuz, "Ben dördüncü kurbanmışım"

19 Mayıs 2014 Saat: 18:35
'Eşim takılarla kaçtı'
'Eşim takılarla kaçtı'

'Eşim takılarla kaçtı' iddiası

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Örtülüce köyünde yaşayan Sercan  Yavuz (22), Ebru E. (19) ile 10 Mayıs'ta köyde yapılan düğünle evlendi. Düğünden  bir hafta sonra Ebru E'nin takılan para ve mücevherleri alarak memleketine  kaçtığını öne süren Yavuz ve ailesi, savcılığa başvurdu. 
 
Sercan Yavuz'un annesi Zekiye Yavuz, gelinlerini düğünden birkaç gün  önce hastalanması nedeniyle hastaneye götürdüklerini, kendilerine daha önce  bağırsak ameliyatı olduğunu söyleyen gelinlerinin burada geçen yıl 25 Şubat'ta  sezaryenle doğum yaptığını öğrendiklerini belirtti. 
 
Buna rağmen her şeyiyle kabul ettikleri gelinlerinin düğünden bir  hafta sonra eşinden habersiz memleketi Tekirdağ'a gittiğini öğrenmelerinin  ardından tedirgin olduklarını belirten Yavuz, "Her şeye rağmen kabul ettiğimiz,  evlat yerine koyduğumuz gelinimizi borç alıp düğün yaparak evlendirdik. Evden  kaçtığını öğrendiğimizde babasını aradık o da bize 'Ebru'yu unutun' dedi. Köyüne  gittik muhtara, köylülere sorduk, soruşturduk. Bize 'bacım al çocuğunu git, sen  ilk değilsin, son da olmayacaksın' dediler. Benim yavrum yandı başkaları da  yanmasın" diye konuştu. 
 
Sercan Yavuz ise bu olayın ardından dördüncü kurban olduğunu  öğrendiğini ifade ederek, başkalarının da kurban seçilmesini istemediğini  söyledi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑