YAŞAM

Eski eşini vurup intihara kalkıştı

Bir ay evli kaldıktan sonra boşandığı eski eşini sokak ortasında silahla yaralayan adam, aynı silahı şakağına ateşleyerek intihara kalkıştı. Hastanede tedavi altına alınan kocanın hayati tehlikesi sürüyor!

8 Eylül 2012 Saat: 01:18
Eski eşini vurup intihara kalkıştı
Eski eşini vurup intihara kalkıştı

BEYKOZ’da, bir ay evli kaldıktan sonra boşandığı eski eşi Zeynep Türkmen’i sokak ortasında silahla yaralayan Turgut K., aynı silahla şakağına ateş ederek intihar etmek istedi. 

Bir ay önce evi terk etti 

Yaklaşık 2 yıl önce Turgut K. ile evlenen Zeynep Türkmen, şiddetli geçimsizlik nedeniyle, bir ay sonra evi terk ederek boşanma davası açtı. Boşanmalarının ardından Turgut K., tekrar birlikte olmak istediği eski eşini rahatsız etmeye başladı. Genç kadın eski eşinin kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bir inşaat firmasında çalışan Zeynep Türkmen, sabah işe giderken, eski eşi tarafından önü kesildi. Yolda çıkan tartışmada öfkeli koca, yanında getirdiği silah ile kadına ateş etti. Genç kadın omzundan yaralanırken öfkeli eski eş şakağına dayadığı silahı ateşleyerek intihar girişiminde bulundu. Turgut K.’nın hayati tehlikesi sürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑