YAŞAM

Eski koca dehşet saçtı: 2 ölü

Edirne’de öfkeli adam eski eşinin evini silahla basarak 2 kişiyi öldürdü

18 Ağustos 2015 Saat: 10:44
Eski koca dehşet saçtı: 2 ölü
Eski koca dehşet saçtı: 2 ölü

Edirne’de öfkeli adam eski eşinin evini silahla basarak 2 kişiyi öldürdü.

Edinilen bilgiye göre Şükrüpaşa Mahallesi eski göçmen evlerinde akşam saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda E.S. (40) eski eşinin evini silahla basarak içeride bulunan 2 erkek şahsı öldürdü.

Defne apartmanında yaşanan olayda, E.S. isimli eski koca kendisini aldattığını düşünerek evde dehşet saçtı. E.S. ile 7 yıl önce boşanan Hanife Ö.’nün evine giden E.S., karşılaştığı Serkan E. ve Erkan B.’ye tabancayla ateş etti. Hanife Ö’yü silahla kovalayan E.S. polise bilgi verilmesinin ardından olay yerini terk ederken Hanife Ö. de bir bakkala sığındı.

Eski eşi Hanife Ö.’nün evine gelen misafirleri tabanca ile öldürdüğü iddia edilen E.S. olay yerinden kaçtı. Serkan E. olay yerinde hayatını kaybederken, Erkan B. ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay yerinde hayatını kaybeden Serkan E.’nin cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Trakya Üniversitesi’nin morguna kaldırıldı. Erkan B. ise kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

E.S.’nin eve geldiğinde çocuklarının da olduğu belirtilirken, babalarına niye yaptın şeklinde sitemde bulundukları öğrenildi.

Cinayetin ardından olay yerinden kaçan E.S. için polis geniş çaplı arama başlattı. Polisin evde yaptığı inceleme çok sayıda boş kovan bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(İHA)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑