YAŞAM

Eski vekilin eski eşini öldürdü

Bursa’da, 54 yaşındaki Ramazan Yıldız, 5 ay önce aracını kurşunladığı 43 yaşındaki Behiye Güçlü’yü otomobilinde tabancayla öldürüp intihar etti.

21 Mayıs 2016 Saat: 02:00
Eski vekilin eski eşini öldürdü
Eski vekilin eski eşini öldürdü

Olay, bugün öğle saatlerinde merkez Osmangazi İlçesi Gündoğdu Köyü’nde meydana geldi.Ramazan Yıldız, daha önce de aracını kurşunladığı ve nedenle ceza alıp bir süre cezaevinde kaldığı Behiye Güçlü’yü otomobilin içersinde tabanca ile bir el ateş ederek öldürdü. Daha sonra yakındaki barakaya giden Yıldız, tabancayı bu kez kendi başına dayayıp tetiği çekerek yaşamına son verdi. Silah sesini duyan köylülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Jandarmaekipleri, Behiye Güçlü ve Ramazan Yıldız’ın cesetleriyle karşılaştı. Jandarmanın çevrede yaptığı incelemede, senet ve kalem bulundu. 

ESKİ VEKİLDEN BOŞANMIŞTI

Yaklaşık 1.5 yıl önce Ak Parti 22’nci dönem Bursa Milletvekili Sedat Kızılcık’tan boşandığı belirtilen Güçlü ve Yıldız’ın cesetleri, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

DAHA ÖNCE ARACINI KURŞUNLAMIŞTI

Ramazan Yıldız, geçtiğimiz 25 Aralık tarihinde Behiye Güçlü’yü kullandığı aracı ile giderken kurşun yağmuruna tutmuştu. Mermiler araca isabet ederken, Güçlü, olaydan yara almadan kurtulmuştu. Kaçan Yıldız ise polis tarafından olayda kullandığı tabanca ile yakalanmış, çıkartıldığı mahkemece tutuklanmıştı. 

Jandarma, geçtiğimiz günlerde tahliye olan ve iki kez evlilik yapan Ramazan Yıldız ile Behiye Güçlü arasındaki gönül ilişkisi ve alacak-verecek meselesi olup olmadığını arıştırıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑