SPOR

Eskişehirspor Ertuğrul Sağlam ile anlaştı

Eskişehirspor Kulübü genel kurulunda başkanlığa seçilen Mesut Hoşcan, "Ertuğrul Sağlam ile prensipte anlaştık. Hiçbir sıkıntımız yok" dedi.

23 Haziran 2013 Saat: 21:00
Eskişehirspor Ertuğrul Sağlam ile anlaştı
Eskişehirspor Ertuğrul Sağlam ile anlaştı
Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok önemli, ulvi ve kutsal bir görev olan Eskişehirspor başkanlığına seçildiğini ifade etti.

Eskişehirspor taraftarının değişim istediğini anlatan Mesut Hoşcan, "Bu değişime delegeler de kulak verdi. Gereğini yaptılar. Zor bir seçim oldu. Bütün sandıklardan başarıyla çıktık. Bundan sonra hep birlikte Eskişehirspor'umuzu daha iyi yerlere taşımak için mücadele edeceğiz. Eskişehirspor'umuzun eski dik duruşunu, Anadolu efsanesi değerlerini ve maneviyatını yeniden kuracağız ve yaşatacağız. Bütün camiamıza hayırlı olsun" dedi.

'TÜRK FUTBOLUNDA DEĞİŞİM GEREKLİ'

Mesut Hoşcan, nasıl bir takım teslim alacaklarını bilemediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Biraz sorunlarımız var. Hafta başından itibaren bakacağız. Ertuğrul Sağlam ile prensipte anlaştık. Hiçbir sıkıntımız yok. Kendisi bu gece Eskişehir'e geliyor. Şu anda yolda. Son detaylarla ilgili görüşmelerimizi yapacağız. Ondan sonra gerekli ne varsa bu yönetim onları yapacak. Öncelikle şeffaflığa, güvene ve Fair-Play'e dikkat etmemiz lazım. Türk futbolunda da değişime gerek var."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑