YAŞAM

Eti Plaza’da yangın

Eskişehir’de 7 katlı Eti Plaza binasında çıkan yangın paniğe neden oldu.

16 Ocak 2013 Saat: 20:37
Eti Plaza’da yangın
Eti Plaza’da yangın
Klimaların güç kaynağındaki elektrik kontağından çıktığı belirtilen ve kısa sürede kontrol altına alınan yangın sırasında dumandan etkilenen 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, üst katlarda çalışanlar ise pencerelerden aşağıya bakarak yangının tamamen söndürülmesini bekledi.
 
Hoşnudiye Mahallesi Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi'ndeki, Eti Bisküvi şirketine ait Eti Plaza'nın 1'inci katında saat 17.00 sıralarında yangın çıktı. Klima güç kaynağının bulunduğu odadaki elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangında dumanlar binayı sardı. Olay yerine itfaiye, 112 acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekibi de olay yerine yardıma geldi.
 
Eti Plaza binasındaki özel güvenlik görevlileri ile gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınıp söndürüldü. Olayda dumandan etkilenen 3 kişi 112 ambulanslarıyla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Yangın söndürme çalışmalarını Eti Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı da izledi. Firuzhan Kanatlı, binadan çıkanlarla ilgilenerek sağlık durumlarının iyi olup olmadığını sordu.
 
Bu arada yangın sırasında üst katlarda bulunanlar söndürme çalışmaları tamamlana kadar pencereleri açarak beklediler. Bu kişiler çalışma tamamlandıktan sonra binadan dışarı çıktı.
 
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılan 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğunu, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑