GÜNCEL

Evet, nerede kalmıştık

Ergenekon davasından 7 yıl 6 ay hapis cezası alan ancak tutukluluk süresi göz önünde bulundurularak tahliye edilen Tümgeneral Hıfzı Çubuklu, Genelkurmay Hukuk İşleri Müdürü olarak göreve başladı. İlk sözleri 'Evet, nerede kalmı

13 Ağustos 2013 Saat: 18:16
Evet, nerede kalmıştık
Evet, nerede kalmıştık
 Ergenekon davasından tahliye olan Tümgeneral Hıfzı Çubuklu, Genelkurmay Hukuk İşleri Müdürü görevine başladı. Çubuklu'nın avukat olan kızı Nazlı Çubuklu, babasının göreve başlamasıyla ilgili olarak Twitter 'dan "Babam dün üniformasını 2 yıl sonra ilk kez giyip yanımıza geldiğinde söyledi. İlk cümle: 'Evet, nerede kalmıştık.' Paha biçilemez bir andı" notunu paylaştı.

Ergenekon davasında terör örgütü üyeliği suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası alan ancak tutukluluk süresi göz önüne alınarak tahliye edilen Tümgeneral Hıfzı Çubuklu, Genelkurmay Hukuk İşleri Müdürü görevine başladı. Çubuklu'nın avukat kızı Nazlı Çubuklu, Twitter hesabından konuyla ilgili olarak , "Babam dün üniformasını 2 yıl sonra ilk kez giyip yanımıza geldiğinde söyledi. İlk cümle: 'Evet, nerede kalmıştık.' Paha biçilemez bir andı" notunu paylaştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑