YAŞAM

Evidea'dan 23 Nisan’a özel proje: “Öykümüz Birlikte”

Türkiye'nin öncü ev yaşam sektörü markası Evidea, topluma duyarlı projelere destek vermeye ve yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. Yılına özel "Öykümüz Birlikte" projesini hayata geçi

23 Nisan 2024 Saat: 11:50
Evideadan 23 Nisan’a özel proje: “Öykümüz Birlikte”
Evidea'dan 23 Nisan’a özel proje: “Öykümüz Birlikte”

Her geçen gün sektörde bir ilke imza atan Evidea, bu kez de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. Yılına özel "Öykümüz Birlikte" projesinin ilk serisini hayata geçiriyor. Proje kapsamında görme ve işitme engelli çocuklar için erişilebilir masallar sunarak onların dünyasını renklendirmek ve eğitimlerine katkıda bulunmayı amaçlanıyor. Bu hedef doğrultusunda, "Anlatan Eller" kurucusu Pelin Baykan, Sihirli Yolculuk’un "Macera Adalarım" adlı çocuk kitabını işaret diliyle anlatarak ve seslendirerek bu özel kitabı görme ve işitme engelli çocuklarla buluşturacak.

"Macera Adalarım" kitabı, çocukların hayvanlar, sebzeler, bitkiler ve doğa ile birlikte 3 ayrı adada geçirdikleri heyecan dolu, eğlenceli ve eğitici maceraları konu alıyor. Ayrıca hikaye, çocuklara özgüven, bilgi ve sevginin önemini de vurguluyor.

Erişilebilir Masallar çocuklara dokunacak

Evidea Pazarlama Direktörü Sevde Yıldırım, projeyi şu sözlerle değerlendirdi: "Öykümüz Birlikte projesiyle görme ve işitme engelli çocukların hayatlarına erişilebilir masallarla dokunmak, onların mutluluğuna katkı sağlayabilmek bizim için çok değerli. Evidea olarak topluma duyarlı projelerde yer almak ve fark yaratmak için çabalıyoruz. Bu vesileyle de tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

“Macera Adalarım” kitabını dinlemek için Evidea sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilir siniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑