GÜNCEL

Fatma Şahin'den önemli uyarı! Okullar açılmayabilir...

Gelen son dakika haberine göre, corona virüs vakalarında son günlerde yaşanan artık yetkilileri yeni tedbirler almaya zorluyor. Maske ve mesafe konusunda yeterli önlemin alınmaması artışın bir numaralı sebebi olarak ortaya çıktıyor.

7 Temmuz 2020 Saat: 11:34
Fatma Şahinden önemli uyarı! Okullar açılmayabilir...
Fatma Şahin'den önemli uyarı! Okullar açılmayabilir...

 İstanbul ve Ankara’nın ardından koronavirüs vaka sayısında en büyük artışın yaşandığı üçüncü il olan Gaziantep’te tüm uyarılara ve yaptırımlara karşın sosyal mesafe kuralına ve maske takma zorunluluğuna uymayan kişi sayısı, oldukça fazla. Son bir haftada kurallara uymayan 10 bin 965 kişiye 11 milyon civarında para cezasının kesildiği kentte, vatandaşlar, birçok kişinin virüsün ciddiyetini kavrayamadığını ve rahatça gezdikleri için vaka sayısının arttığını söylüyor

2

Korona virüs vaka sayılarında yaşanan artışa değinen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Vaka sayıları artmaya devam ederse okulları açamayız” dedi. Şahinbey ilçesindeki muhtarlarla yapılan toplantıda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te vaka sayılarının artması durumunda okulların açılmayacağını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑