GÜNCEL

FETÖ'ye bilgi aktaran 72 polis yakalandı..

Şanlıurfa’da FETÖ/PDY terör örgütünün iletişim ağı olarak kullandığı kriptolu 'Bylock' sistemini kullanarak örgüte bilgi sızdırdığı iddia edilen 72 polis gözaltına alındı...

11 Ağustos 2016 Saat: 21:15
FETÖ'ye bilgi aktaran 72 polis yakalandı..
FETÖ'ye bilgi aktaran 72 polis yakalandı..

Şanlıurfa'da FETÖ/PDY terör örgütünün iletişim ağı olarak kullandığı kriptolu 'Bylock' sistemini kullanarak örgüte bilgi sızdırdığı iddia edilen 72 polis gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da FETÖ/PDY terör örgütünün iletişim ağı olarak kullandığı 'Bylock' sistemini kullanarak örgüte bilgi sızdırdığı iddia edilen 23 komiser, bir şube müdürü, 2 emniyet amiri ve 46 polis memuru gözaltına alındı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlılar, emniyete götürüldü.

Bylock adlı iletişim ağının FETÖ/PDY terör örgütüne üye kişiler tarafından Kasım 2014 tarihinden itibaren cep telefonlarına ya da tablet bilgisayarlara kurularak kullanılmaya başlandığı ve devletin içindeki kritik noktalarda bulunan FETÖ/PDY terör örgütü üyelerinin haberleşme ile devletin gizli bilgilerinin bu yolla örgüte aktarıldığı iddia edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor...

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑