TEKNOLOJİ

Galaxy S7 Sport Sızdı!

Samsung’u tutabilene aşk olsun. Güney Kore merkezli teknoloji devi bu kez Galaxy S7 Sport modeli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor…

22 Mayıs 2016 Saat: 09:18
Galaxy S7 Sport Sızdı!
Galaxy S7 Sport Sızdı!

Bu zamana kadar karşımıza birçok farklı ve yeni akıllı telefon modeli ile çıkmış olan Samsung, son sürat yeni modellere imza atmaya devam ediyor. En son S7 Active sızıntısı ile gündeme gelen deneyimli üretici, şimdilerde ise Galaxy S7 Sport modeli ile gündemde. Zira gün ışığına çıkan yeni rapor, Güney Kore merkezli teknoloji devinin bir süre önce satışa sunduğu amiral gemi modeli olan S7’nin Sport modeli üzerinde çalıştığını doğrular niteliklere sahip.

Galaxy s7 sport Model Numarası Dahi Belli Oldu

Açıklanan bilgilere göre geliştirilmekte olan yeni telefon modelinin model numarası SM-G880. Bir diğer adıyla Galaxy S7 Sport olarak anılan cihaz, Zauba sitesi aracılığıyla ortaya çıktı. Yaklaşık fiyatı 480 dolar olacağı belirtilen telefonun su ve kuma dayanıklı olacağı bunun yanında sağlık ve fitness gibi çeşitli alanlarda özelliklere sahip olacağı belirtildi.

Detaylar Oldukça Sınırlı

Henüz yeni telefon modeli ile ilgili elimizde çokça bilgi bulunmuyor. Suya ve toza dayanıklı olacağı bildirilen akıllı modelin hangi işlemciyi kullanacağı, ne kadar belleğe sahip olacağı ve en önemlisi ekran kısmında ne tarz nitelikler ile birlikte geleceği belli olmuş değil. Konuyla ilgili yeni bir bilgi paylaşılır ise aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑