YAŞAM

Gaz'bank!

Kurye Mehmet Vatan, içinde 7 milyon euro bulunan zırhlı araçla bankaya gitti. Yanındaki güvenlikçi yetkililere haber vermek için binaya girdi. Hızlı şoför ise gaza basıp milyonlarla firar etti...

30 Mart 2013 Saat: 10:50
Gaz'bank!
Gaz'bank!
Banka soygunu, beyaz perdeden fırladı. "Eller yukarı bu bir soygundur" sözü, banka kapısında değil aracında yaşandı. Film gibi olayın adresi ise Gaziantep'ti. Muammer Aksoy Bulvarı üzerindeki bir bankada kurye görevlisi olarak çalışan Mehmet Vatan ile güvenlik görevlisi M.A. dün sabah işbaşı yaptı. 

POLİS TAKİPTE 
Vatan ve arkadaşı, içinde 7 milyon euro bulunan araçla merkez şubeye gitti. Vatan, para nakil aracını, bankanın önüne park etti. M.A., paranın getirildiğini haber vermek için şubeye girdi. Ancak bu sırada, Mehmet Vatan tam 7 milyon euro (17 milyon TL bulunan) zırhlı araçla birlikte olay yerinden kaçtı. Dışarı çıktığında aracı göremeyen M.A., hemen polisi aradı. Ekipler, bölgedeki güvenlik kameraları ve MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı. Polis bir süre sonra zırhlı aracı, terk edilmiş olarak buldu. 17 milyon TL ile kaçan zanlıdan ise eser yoktu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑