GÜNCEL

Gazeteci Uyumaz göz altında

Sakaryada Basın İlan Kurumu (BİK) çalışanı Devrim Ersin Özerginin öldüren gazeteci Adnan Uyumaz göz altına alındı

27 Eylül 2012 Saat: 00:28
Gazeteci Uyumaz göz altında
Gazeteci Uyumaz göz altında

Sakarya'da Basın İlan Kurumu (BİK) çalışanı Devrim Ersin Özergin'in öldürülmesi, BİK Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat, kurum çalışanı Ökkeş Buğra Atılgan ve bir yerel gazete çalışanı Mustafa Süke'nin yaralanmasına ilişkin aranan Anadolu gazetesi imtiyaz sahibi Adnan Uyumaz gözaltına alındı.

Saldırının ardından aracıyla kaçan Uyumaz'ın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatan Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Uyumaz'ın Arifiye ilçesi Beşköprü Mahallesi'nde bulunan bir karpuz tarlasındaki barakada saklandığını belirledi.Söz konusu adrese operasyon düzenleyen ekipler,  Uyumaz'ı saklandığı barakada gözaltına aldı.

Yenikent Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Uyumaz, daha sonra polis aracına bindirilerek, Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Denetim amacıyla Akıncılar Mahallesi Büyükgeçit Sokak'taki Anadolu gazetesine gelen Şube Müdürü Bolat ve kurum çalışanları ve Devrim Ersin Özergin ile Yenisakarya gazetesinden temsilci olarak alınan Mustafa Süke, gazetenin imtiyaz sahibi Adnan Uyumaz tarafından silahla yaralanmış, Özergin, kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑