EKONOMİ

Girişimci kadınlar Edirne’de

Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Buluşmaları Edirne’de gerçekleştirildi

18 Nisan 2016 Saat: 21:27
Girişimci kadınlar Edirne’de
Girişimci kadınlar Edirne’de

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Aras Başkanlığı’nda “Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Edirne ve Balkanlar Buluşması” adı ile Edirne’de geçekleştirildi. 

Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Bahar Baykal, Başkan Yardımcısı Mukadder Doğanay üyeler Nazan Topdemir Bülbül, Sibel Moralı, Nuran Doğan, Hülya Oran, Sevgi Çiler, Saliha Aksoy, Leyla Kazan, Vildan Aydın, Özlem Kozankurt, Seçil Gelişmen ve Kurul görevlisi Seçkin Ökte katıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, TOBB Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, Edine Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Kırklareli Valisi Esengül Civelek tarafından açılış konuşmaları yapıldı.

Açılış konuşmalarının ardından, Moderatörlüğünü TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Merih Eskin tarafından yapılan panel bölümüne geçildi. Panele, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Aras, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Ruhsar Pekcan, TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Marmara Bölge Temsilcisi Hatice Güner Kal ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Elif Çoban panelist olarak katıldı.

Panelistler, kadın olmaktan dolayı yaşadıkları zorlukları ve bunları nasıl kolaylaştırdıklarını, korkularını, başarılarını, hayallerini ve hedeflerini katılımcılar ile paylaştılar.

Programın ikinci gününde UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Selimiye Camii, Avrupa Müze ödüllü Beyazıt Külliyesi, Şükrü Paşa Anıtı ve Meriç Nehri Karağaç gezisi gerçekleştirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑